in ,

Топ 3 филма на новия ни любим актьор

Има един голем пич сред американските актьори, който според нас има бляскаво бъдеще. Сегашното му също е бляскаво, той е звезда. Казва се Джейк Джилънхол. И ти препоръчваме веднага 3 негови филма, брато, щото е хубаво да се отдадеш на изкуство и да се развличаш, поне докато не дойде Дедо Коледа.

Лешояда/Nightcrawler

 

Нашият човек тук е перде. Започва от крайна бедност и стига до собствен бизнес. Филмът поставя въпроса до къде си готов да стигнеш в името на своята цел. Ако се интересуваш от камери, журналистика, публичност – това е твоят филм със сигурност. Дори да не се, гледай, после ще ни благодариш.

Затворници/Prisoners

 

Гледаш, ако си фен на Тру Детектив. Мрачна лента с обрати и криминален контингент, за който по някое време искаш да влезеш в телевизора и да им изпочупиш зъбите. Актьорите са известни, а Хю Джакман прави баси ролята!

Враг/Enemy

 

Голям филм, брато. Тук се поставя въпросът до къде ще стигнеш, ако ти е скучно? Долна история. Има и фантастичен елемент, но той просто подкрепя основната сюжетна линия. Не искаме да ти разказваме подробности. Настръхваш на някои сцени, дори да си коравосърдечна машина.

Гледахме с него и Demolition. Не ни е топ 3, но пак е хитов. Стига с тия Скалата, Джейсън Стейтъм и нам-си-кой-още. Гледай истински актьор, който може да предаде меланхолията, тъгата и депресията като никой, ама никой друг!

 

Добре, признаваме, че гледахме и Nocturnal Animals, но тва е твърде сложно за разбиране и тегаво. Тия дни продължаваме и с другите му ленти. Поне още 3-4 има страшно добри. Ама виж и тоя топ 3 отгоре.

Кефи ли те?

Мачовете в неделя – от Враца до МЛС

Край на мъките! Направиха зарядно, черпещо ток от човешкото тяло