in ,

Топ идеи как да оцелееш в новия локдаун заради COVID-19

Случи се това, което всички очаквахме – затвориха държавата заради коронавируса. Много заразени, много умрели и много липсващо здравеопазване. Но няма да бъдем черногледи, всички други са, ние сме различни. Опитваме се да вдигаме настроението, колкото и да е трудно. Телевизорът бълва глупости нон-стоп, така че сме длъжни да обърнем другата страна на житейската монета.

Ето нашите забавни топ идеи как да оцелееш в новия локдаун заради COVID-19.

Флирт на стълбите

Пушиш ли, брато? Дори и да не пушиш, можеш да си изпиеш кафето между етажите, гледайки през прозореца. Така ще завържеш разговор с някоя съседка. Важното е да не дължиш пари на домоуправителката, защото ще те спипат. Но във входа винаги е интересно, бабите знаят клюките, с мъжете ще говориш за спорт, а с Цецките… е, там знаеш добре как да процедираш. Върни се към времената, когато нямаше социални мрежи, а хората си общуваха далеч по-нормално. Обърни се към корените ни. Плеви пред блока, мини с дарачето опадалата шума, изрини снега. Животът е в малките радости, пич. Пък после бомбирай мазето, открадни 2-3 буркана на комшията, срежи кабела на нета, пиратка в кутията с телевизионните кабели и те така. Направи си го интересно.

Нощни разходки

Няма кой да ти забрани да обикаляш улиците по тъмните часове на денонощието, брато. Бъди сигурен, че от РЗИ няма да дойдат да те проверяват дали спиш и дали леко попръцкваш уютно под юргана. Спретни си нощни разходки, за да ти се избистри главицата в студа. След 00:00 часа градусите падат под нулата, но ти можеш да ги качиш, поне вътрешно, знаеш как – с греяна ракия с черен пипер. Удари три шота и излез на разходка. Друго си е да изпушиш една цигара на въздух и да го лиснеш на някое дърво, признай си! Пък може и да звъннеш на звънците на някоя кооперация за настроение. Бъди отново дете. Или луд възрастен. Квото си избереш.

Регистрирай се във форума на Nadvecher.bg 

Зимата е сезон, в който четенето на книги е едно от най-добрите начинания. Но за да знаеш какво да четеш, е хубаво да се консултираш с други съмишленици. Новият форум за четене е на пичовете от nadvecher.bg, които по някaкво съзпадение са и тези от Brato.bg. Объркана работа, но определено новият дом на четящите е място, където ще научиш за неща, различни от COVID-19.

Всички концерти

Като почитател на Веско Маринов и Лили Иванова, трябва да уважиш колосите, основоположниците на хубавата музика, легендите на нотите, ангелските камбанни гласове… Това са те! Теглиш всички концерти на Веско и Лили и се забавляваш поне до месец май догодина. Но ако ги гледаш нон-стоп без да ставаш за тоалетна и храна. Иначе не би ти стигнало времето. За Веско ни е гадно много, спряха го да пее, защото коронавирусът се предава и през потта. Кво да прайш – живот!

Хибернация

Мумифицирай се и изпадни в хибернаци. Ако хората след COVID-19 кризата се сетят за теб, ще отворят съркофага и ще развият хавлията от лицето ти. Не ни питай как точно става, все още правим опити в тази посока, но се оказва, че само с водка и вино не става. Трябва нещо по-оригинално и работещо.

В случай, че последното предложение го отхвърлиш, наминавай на сайта ни чат-пат, както и през нашия ФБ и Инстаграм профила ни. За тебе правим много, ма още не си го осъзнал.

Кефи ли те?

Топ подарък за Коледа – ароматни свещи с мирис на… задни части

Not Safe For Work
Click to view this post

ГАЛЕРИЯ: Сексапилната нова приятелка на Гришо