in

С кого още да направи Божинов лайф

В мрачното и сиво ежедневие, изпълнено с негативни мисли и още по-негативни новини, един човек разчупи лошото настроение и нахлу в домовете на скучаещите хора. Говорим за Валери Божинов, който понастоящем е изолиран, тъй като даде положителен тест за COVID-19.

И докато Божигол не може да тренира със “сините” под ръководството на новия наставник Славиша Стоянович, нападателят реши да направи серия от лайфове през своя профил в Инстаграм с бивши и настоящи съотборници и приятели.

И с ръка на сърцето можем да кажем, че искрено се забавлявахме, а в някои моменти ни бе интересно да научим още от “съблекалнята” на играчите. Лайфът с Камбуров бе едно от малкото смислени неща в родния ни футбол напоследък. И се надяваме Валери да не се отказва, а да продължи тази дейност и след карантината. Защо не един ден да не го видим в ролята му на спортен журналист или водещ, както се изявява и самият Христо Стоичков днес зад Океана.

Тук сме, за да дадем няколко съвета на Генерала, с кого още искаме да направи лайф видеа. Молим те, Божинка, поне опитай с някои от тези:

С Цеца

Това би бил най-добрият вариант за събеседник на Божитол. Феноменаааален. Цеца ще прича на сръбски, а Валери ще трепери. Сръбската изпълнителка ще сподели какви са й бъдещите творчески планове, както и дали ще си купи членска карта на “Левски”. За финал Цеца ще изпее “Трепни”, докато Божигол изпадне в несвяст.

С Крушарски

Собственикът на “Локомотив” (Пловдив) е душа човек, досущ като нападателя на “Левски”. Двамата ще говорят по темата “Най-добрите мезета” за маса. Божигол не близва алкохол и пие по три литра вода преди лягане, но е безсилен пред майсторските деликатеси. За Крушарски важи само последното. Но босът на “Локо” е цар на лафовете и двамата биха били уникален тандем дори за вечерно шоу.

С Джо Байдън

Божинката е отявлен полиглот. Знае сръбски, китайски, английски, староперсийски и месопотамски. А, да и италиански. Perfeeeeeeeetto. Un grande giocatore.  Нема празно. Предлагаме да направи live уит да ню президент аф Да Юнайтед Стейстс. Джо Байданакис. Баджанакис. Ще го разпита за Първата световна война, войната между Юга и Севера, Декларацията за независимост. Божи ще обясни пък как се справя с жените. Не че Джонката ще го разбере, ама нашият да си се похвали, щото сега и без нова е ерген и няма кой да му се цупи после.

Бояна Генова

Наскоро четохме, че HBO пуска документален филм в две части за любовния живот на Тайгър Уудс. Негова бивша любовница ще говори за скандалите отпреди 10 години. Но кой го интересува за бай ти Тайгър, когато ние си имаме роден тигър и това е Валери Божинов. А той е вкарал в не по-малко дупки от известния голфър. Името на Бояна може да не ти говори много, но това е Цецката, на която Генерала написа “малко коте секс има ли?” Лафът на 2016-та и до днес буди усмивки. Ще е интересно двамата да си полафят непринудено, а блондинката да разкрие нещо любопитно. Сигурни сме, че има какво да каже.

С Фабрицио Миколи

Божинката е имал много именити съотборници, брато. Джиджи Буфон, Алекс Дел Пиеро, Ведран Чорлука и много други. Но сред тях е и Фабрицио Миколи. Перфееектен. Бившият вече футболист има 10 мача за Италия, играл е в “Ювентус”, “Фиорентина” и няколко други италиански отбора. Но интересното при него е, че сега е в панделата или поне трябва да бъде, тъй като през 2017 година бе осъден за връзки с италианската мафия. А какво по-интересно от това да получиш информация от първа ръка за организираната престъпност на Апенините, а и не само. Освен това сме сигурни, че двамата са имали поне едно общо гадже. Валери първо ще говори с Миколи на италиански, а след това ще превежда. И ще има хляб за българските и италианските журналисти.

Последвай ни в Инстаграм, брато!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brato.BG (@brato.bg)

Кефи ли те?

ВИДЕО: Голфът е тъп спорт за нас, но това е изумително

ПИТАМЕ: Би ли се имунизирал срещу COVID-19?