in

Задава се коледен филм, но с лесбийски, не е това, което си мислиш (ВИДЕО)

Ех, брато, какви коледни филми имаше едно време…класики. И до днес си остават любими и ги гледаме без значение, че вече ги знаем до последната реплика. Но това, което се задава в киното не е особено обнадеждаващо. Откакто научихме новите правила за номинациите за “Оскар”, вече гледаме на Холивуд с други очи. Най-престижните кино награди вече ще отиват само при филми с полово, религиозно и расово разнообразие.

А най-новият филм, посветен на Коледа, включва любовна история между лесбийски. Малко е вероятно обаче да видим сцени, подобно на онези, които ни правят на кокалче във филмите за възрастни. Главните роли в Happiest Season ще изиграят Кристен Стюaрт и Макензи Дейвис.

В лентата, чиято премиера е предвидена за 25 декември, щастливо влюбените Цецки Аби (Стюaрт) и Харпър (Дейвис) решават, че предстоящите празници са явяват идеалният момент за предложение за брак на Харпър. Това трябва да се случи пред цялото ѝ семейство. Комедията може да се окаже сполучлива, въпреки напоследък такива са кът в Холивуд, но дори и така оставаме обезкуражени за бъдещето на киното. И ще продължим да натискаме на европейски филми, където летвата е значително по-висока.

Кефи ли те?

Остават 24 часа до големия мач: Ще бием ли Гибралтар?

Not Safe For Work
Click to view this post

Мия Халифа напомни за себе си (СНИМКИ)