in

Чупим каръка с дяволски коефициент 6.66 от три мача

Имаме три прогнози, брато. Предната седмица хванахме, но не ти казахме, за да не те дразним. Ето, че сега имаме три прогнози, стараейки се те да бъдат максимално реалистични, въпреки че на моменти ни сърбят ръцете да гоним високи ставки и големи печалби.

Евертън – Манчестър Юнайтед

Ако Юнайтед разгради двора и срещу Евертън, които са ни страшно симпатични, това ще бъде краят на Оле Гунар Солскяер. Именно заради това очакваме як мач с голове.
Прогноза: гол/гол и над 2,5 гола
Коефициент: 1.95

ЦСКА 1948 – Лудогорец

Сметаме, че тука ще е дерби. Отборите с пари в Ефбет лигата се срещат, като нищо чудно да стане всичко, което изключва победа и равен за домакините. Ха-ха, сети ли се? Твърдата двойка можеш да я играеш със затворени очи. Можеш да пробваш и Гол/гол, понеже Камбуракис требва да бута рекорда на Петър Жеков рекорд. Даже ни се дава, че ще е от дузпа. Залагай както знаеш и не ни слушай, обаче Лудогорец пак ТРЯБВА да вземе титлата. ТРЯБВА. Запомни това. ТРЯ-БВА. Така че смела двойка.
Прогноза:2
Коеф.: 1.9

Уест Хем – Фулъм

“Чуковете” се представят прилично и взеха точки от “Сити” и “Тотнъм”, което ни изненада. Бяха близо да сторят същото и срещу “Ливърпул”. След тежката серия сега се изправят срещу новака “Фулъм”. Гостите пък биха за сефте – 2:0 УБА и ще имат повече самовуствие, както казват коментарите. Въпреки това смятаме, че е време и “Уест Хем” да вземе пълния комплект точки – друг любим лаф на журналята. Затова сме all in за “единицата”.
Прогноза: 1
Коеф: 1.8

Кефи ли те?

Черпим те с тази снимка на Ивет Лалова

ВИДЕО: Кола в насрещното на магистралата! Кой дава книжки на тия утайки?