in ,

Даваме коефициент 5.6 с прогнози на три мача от Шампионската лига

10-те най-страшни проклятия във футбола

Втори кръг от груповата фаза на Шампионска лига е тук, брато, а нас ни сърбят ръцете да си пробваме късмета. Съветваме те да играеш умерено, а не да залагаш коли, апартаменти и бижутата на вашите. Тия неща са опасни, така че играй за кеф и натегай на работа, ако ти трябват кинти. Това с бързите пари е лъжовно и адски болезнено.

Олимпик Марсилия – Ман Сити

Знаеш, че сме рискови играчи и не си поплюваме, брато. Ето защо насочваме вниманието ти към един луд мач. Във Франция отиват “шейховете”. “Сити” е страхотен отбор, но е и колеблив напоследък. Като цяло играчите на Пеп Гуардиола нямат кой знае кви традиции в турнира на Европа, така че понякога са разграден двор. Е, едва ли “Марсилия” ще ги бие, обаче поне един ще им бодне. Я от корнер, я от меле, я с някакъв друг късмет. Прегледахме състава на домакините и виждаме Флориан Тувен и Жермен Валер, двамата не са по-добри от Исмаил Иса, обаче са си нападатели и си имат опит и талант. Димитрий Пайе също е там, голем майстор, жалко, че се разви късно. Днеска играят и “Литекс” – “Кариана” (Ерден). Там също виждаме голове, ама ако го намериш по букмейкърите.
Прогноза: Г/Г
Коефициент: 1.85

Борусия М’гладбах – Реал (Мадрид)

През последните години домакините се отвърдиха сред най-коравите отбори в европейските клубни турнири. Преди година само точка не им достигна да преодолеят групите в Лига Европа, но надградиха и този сезон се класираха в тези на най-силния клубен турнир на Стария континент. В първия си мач немския тим направи 2:2 с Интер насред Милано, като очакваме да покажат мускули и сега, но срещу Реал.
Прогноза: Гол/Гол и Над 2.5 гола
Коеф: 1.8

Атлетико – Залцбург

“Дюшекчиите”, както обичат да бъдат наричани от родните журналисти, тръгнаха с тежко 0:4 от “Байерн” и нова издънка може да им коства скъпо в турнира. Знаем, че Диего Симеоне не си поплюва и ще ги мотивира не само да бият чисто футболно, но ако се наложи и на бой. Гостите от Австрия са си тегави, имат добри футболисти, някои от които ще гледаме скоро в първенствата от топ 4. Но се доверяваме на “Атлетико”, защото у дома рядко грешат.

Прогноза: 1
Коеф: 1.7

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Съкрушени сме: Нашата Емили гола и бременна (ВИДЕО)

Това ли е най-великият гол в Шампионската лига? (ВИДЕО)