in

Три добри спортни сериала за гледане в лошото време

Времето ще става все по-кофти, брато. Това не е проблем, винаги има какво да се прави, когато навън е мрачно, студено и дъждовно. Книгата е добра опция по всяко време, същото важи за Цецките, плейстейшъна и сериалите.

Ще ти подскажем с три добри поредици на спортна тематика, които ще те мотивират или най-малкото ще грабнат вниманието ти. Гледахме ги и ги препоръчваме.

Английската игра/The English game

Историята на на футбола и как той бързо се издигна, за да се превърне в световна игра, която преодолява класовите различия. Ще научиш повече за първите отбори в ФА Къп – най-стария турнир, както и как първите играчи стават професионалисти. Поредицата е от шест части и е правена за Netflix.

Всичко или нищо: Тотнъм Хотспър/All or Nothing: Tottenham

Още един сериал на амазон, посветен на английски отбор. Преди това имаше същата поредица, но за “Манчестър Сити”. Чакаме да направят и за яките отбори от Албиона, брато. Шегуваме се, но поредицата си я бива. От нея ще научиш много неща от кухнята на “шпорите”. За уволнението на Маурисио Почетино и назначението на Жозе Моуриньо. Как Специалния комуникира със своите играчи и как подготвя отборите за важните мачове. За целта от Amazon са поставили камери в офиси, съблекални, трибуни и дори клубния ресторант. Ясно е, че не всичко се показва, но определено има какво да научиш.

Последният танц/The last Dance

Вдигаме летвата, брато, с нещо наистина класно. „Последният танц“ е дело на ESPN Films и Netflix. Режисиран от Джейсън Хехир, сериалът се върти около кариерата на Майкъл Джордан, с особен акцент върху последния му сезон с “Чикаго Булс”. Сериалът е заснет и направен по уникален начин, а това е удобен момент да си припомниш най-силния период в историята на “Булс” и техният Въздушен герой.

Кефи ли те?

ВИДЕО: Хабиб записа 29-та победа в UFC и сложи край на кариерата си

Дюнерите сред най-добрите традиционни специалитети на планетата