in

Даваме прогноза на “Барса”-“Реал” и още два мача с общ коефициент 14.80

Нов тираж и нов опит да съборим кочината, брато. Тук сме с три прогнози в наш стил – криминални и адски несигурни. Но пък коефициентите си ги биват, а и все пак се опитваме да вкараме някаква логика. Ако решиш, можеш да ни се довериш, ако не само да почерпиш идеи, а най-добрият вариант е да играеш обратно на нашите предвиждания.

Фулъм-Кристъл Палас

Дерби на Лондон, но не от онези големите, брато. И все пак Фулъм срещу Кристъл Палас си е класика от английския футбол. Домакините търсят първи успех след завръщането в елита, но срещу тях се изправя бившият им мениджър Рой Ходжсън. И двата тима не са постоянни в изявите си, но гостите все пак взеха две победи. Двубоят сега е троен и за да не се правим на интересни (въпреки че ни сърбят ръцете да натиснем единицата) най-разумното е да пробваме опцията гол/гол.
Прогноза: Гол/гол
Коеф: 1.9

Барселона – Реал Мадрид

Една от най-големите романтики във футбола, брато. Играят тоя уикенд, даже днес. Да, няма да пази Славчо Тошев, обаче си стават и двата отбора. Барса са в средата на таблицата за момента, Реал са трети. Сезонът е луд, няма фенове, Меси щеше да си ходи, Суарес го няма. В Реал не са Роналдо, Бейл и Исмаил Иса. Гостите имат много контузени – Азар, Рамос и други. За Барса Умитити, Тер Щеген, Алаба. Изобщо строшен мач. Ще се хиксират. Смело!
Прогноза: Х
Коефицент: 3.80

Парма-Специя

За да бъде тотално криминален този фиш, натискаме на мач между два тима, които са с близък точков актив. “Пармалатите” имат едва 3 пункта, а тимът на Андрей Гълъбинов е с 4. Българинът обаче е твърдо аут, тъй като се контузи срещу “Милан” още преди паузата. А без него не са толкова опасни. Затова търсим единицата, която ще излезе трудно, но коефициентът ни кара да бъдем смели.
Прогноза: 1
Коеф: 2.05

Кефи ли те?

Топ 5 играчи за отбор за малки вратички на Стилиян Петров

Куп здрави дербита по телевизията в събота, мазало е!