in

Кой още да набие Цитиридис в ефир

Попаднахме на видео, в което Ваня Джаферович и Николаос Цитиридис се бият в ефир, брато. Нагласена работа, все пак-водещият се отърва без нито една синина. Ясно ни е, че в реален сблъсък между двамата това няма бъде избегнато. Но пък “инцидентът” ни накара да се замислим по темата. Вярваме, че за да бъде ефектът наистина добър, това може да се случи единствено, ако не и инсценирано, а напълно реално. Но все пак трябва да има мотив. Тук сме съставили кратък списък, а от БТВ, ако ни четат, могат да вземат някоя идея. Нали целта е по-висок рейтинг? С нашите хора това е гарантирано.

Динко

Бат Динко се позагуби с тия бежанци. Прави си паричките, кара си мерцедесите и въобще не го интересува. Искаме да го видим в схватка с Цитиридис, чиято фамиля подсказва, че не е българин. А наш Динко не харесва такива. Първо трябва да бъде поканен, защото винаги има кво да каже. Той е оратор, полиглот, той е прероден Марк Аврелий в тялото на Аполон. Една многолика душа с юмруци като ютии и изключително правилна дикция. Но пък не е роден за спор, директно тепа. Конфликтът е гарантиран и без да бъде режисиран, само трябва да бъде поканен в шоуто.

Андреа

Горката, много й се насъбра. Първо Кобрата я би, после я заряза. Това момиче таи негативна енергия и трябва да бъде изкарана. Основният й мотив е, че Николаос покани преди време Пулев в предаването си, но поп-фолк певицата все още не е гостувала. Лошото е, че не са в една категория и няма да е много честно, но пък гърците са жилави хора.

Слави

Банално, но и напълно логично. Ще смаже всички рейтинги, даже и на турските сериали, които БТВ обича да натрапва. Младостта срещу опита, бившият срещу настоящия, България срещу Гърция! Трифонов срещу Цитиридис е шоуто, за което БТВ мечтае, но към днешна дата няма. Може да има и залог – ако Николаос падне, рекламодателите му да се пренасочат към 7/8 и обратното – тези от телевизията на Трифонов да си платят за ефирно време между 22.30 и 23.30.

Волен Сидеров

Той обича такива панаири. Първо ще бие барабаните, после Цитиридис. После пак барабаните. Абе, ще бъде пълна лудница. Волен е загрял, има повече опит от водещия в такива схватки. Би се по самолети, би се със студенти, щеще да се бие и с Ангел Джамбазки. Направи куп зулуми в БНТ, но друго си е в ефира на БТВ. Тръпнем в очакване на една такава схватка. Може даже да е  и като подгряващ мач на Кобрата и Джошуа през декември.

Божката Краев

Така или иначе всичко започна от спор между футболист и водещ. Божката Краев иска да бъде №1 у нас за 2020 година. Няма как да бие с националите на терена, но може да опита на сцената на БТВ. Направи ли го, има шанс да си спечели уважението на футболната общественост. Щото засега не се гордеем особено, че е играл 3 минути за Мидтиланд срещу Аталанта при загуба с 0:4. Може да не впечатлява с физика, но момчето е от Враца, а там държат и на бой, и на пиене. Има интрига!

Кефи ли те?

Лазар Ангелов: Отново съм жив, бях в дълбока депресия

Konami пусна ъпдейт с последните трансфери и още подобрения по PES21