5 причини да си спокоен, брато

5 причини да си спокоен, брато

Виж, брато, като пишем тоя сайт и ни става едно такова драго. Правим го през последните над 7 години, демек сме тук отдавна. Ако ни следиш, ще видиш как лека-полека узряваме и станахме истински мъже. Носим отговорност за мръсните си чорапи, за гладното куче, понякога и за глобалното затопляне, в случай, че питаш Цецка като е ядосана, но няма проблем!

Чат-пат словоблудстваме и каканижем думички и теми, за да те забавляваме, друг път те ядосваме, понякога те и успокояваме. Мъжкото рамо е и за това – да поплачеш на него, да се успокоиш. Да ти е хубаво. Добре, няма да прекаляваме с мъжката любов, не сме фенове на еднополовите истории, там не ни причислявай, обаче без подкрепа сме загубени.

Освен страницата брато във Фейсбук, за която ни мързи сега да ти пуснем линк, направихме и Инстаграм на братото (намери го). Имаме и група във Фейсбук – Брато общество. Последвай ни, присъедини се, защото сме много. Цял голям град изроди, батки, волове и обикновени красавци, каквито админите на сайта не сме.

Както и да е. Доста стрес напоследък с тоя коронавирус! С безпаричието също! С твоята също! Ядове, ядове, ядове и отгоре на всичкото работа, наеми, скъсан ремък, съединител и газовата прекъсва. Знаем как е. Ето защо решихме да ти напишем 5 причини да си спокоен за живота и за нещата.

Имаш всичко

Ако ни четеш, значи имаш или телефон, или лаптоп. Демек си гъзар. От 7,6 млрд. души по света, 3,58 млрд. ползват интернет. Демек 48%. Другите са аут и не могат да посещават сайта ни, за което водим преговори. Можеш да си позволиш нещо, което за половината народ на земята е лукс – да имаш устройство и нет.

Имаш ли дрехи? Ако немаш, иди на втората употреба и си намери гащи и риза, носени от немски пенсионер, починал миналата година, а роднините му са решили да дадат дрехите на покойника на готин пич като теб.

Ядеш. 690 млн. човеци наши братя и сестри по света гладуват. Не си един от тях. Ако си много гладен, мини на евтина кучешка храна или на печени картофи от топлите витрини на големите магазини. Скъпо ти е? Не е проблем, разправяй се до последно с управителя!

Имаш гадже

Не си сам като куче. В случай, че нямаш гадже, вземи си куче. Гледа се по-лесно, дава да го галиш винаги и ще те грее в предстоящите зимни вечери. По-евтино е от парното на Топлофикация, Господ да ги убие.

И все пак – повечето имаме приятелки и жени до себе си. Това е прекрасно. Имаш на кого да се оплачеш. Имаш на кого да разчиташ в емоционална дупка. Тя те търпи, което също е добре. Говорите си, справяте се с живота, правите секс и гледате филми заедно. Все пак не я приемай за даденост, защото това ще ти изиграе лоша шега един ден.

Жив си

Тва е малко отчайващо, ама все пак дишаш… Много немат тоя късмет. Продължи натам.

Болести

Не искаме да сме лоши, но причина да останеш спокоен трябва да са и хилядите болести, които дебнат зад стреса, тревогата, нервите. Няма да ги пишем да не ги предизвикваме. Обаче лекувай душата със секс и целувки, филми, смях, чай, бира, ром, каса бира, книга, спорт, 2 каси бира, добра компания и каквото се сетиш. Гледай да си щастлив. Прави това, което те прави щастлив. Иначе си от губещата страна, мамка му!

Четеш Брато

Сайтът ни мина през огън и дълбока вода. По едно време се бяхме отказали, щото само разходи, братче. И като пуснем неква реклама, за да ни плати разходите, а не да станем милионери, некви почваха: „Платени курви, нещастници!“, „Продажници!“. Малко е тъпо. Не малко, много е тъпо. Все пак устискахме на времето и препятсвията, сега сме тук с по-нов дизайн и по-мотивирани отвсякога да се забавляваме заедно и да ставаме все по-добри в ролята си на мъже. Половите белези не ни правят такива, прави ни нашият характер.

Чети ни по-често, ще разбереш много работи…