in

Учените разкриха как изглежда Цецка, когато ти е навита

Знаеш, че си падаме по науката, брато. Ние с математика и физика ставаме сутрин, с биология и химия лягаме вечер. Ето защо се поинтересувахме от едно ново изследване, което се отнася за поведението на жените, когато те харесват.

Как точно изглежда Цецка, когато ти се кефи и е готова? Какъв поглед вади? На къде стои главата й?

ВИЖ ОЩЕ: ПЪРВИ БЪГОВЕ НА ФИФА 21

Имаме отговор. До него са стигнали пичовете от Университета в Канзас. Те са провели серия изследвания, публикувани в специален журнал, посветен на секса и взаимоотношенията между половете – ЦЪКАЙ ДА ВИДИШ. Проучването показва кога жената срещу теб би отговорила на романтичния ти интерес, палавнико.

Изследователите организирали група доброволки и актриси, които да покажат нагледно как биха застанали и какво биха направили в реалния живот, когато връщат на флирта с флирт и готовност за нещо повече. Става все по-интересно, ние сме готови да настръхнем по гърба.

Резултатите били анализирани. Дни и нощи учени и други умни глави не спирали да анализират.

Накря стигнали до извода, че Цецка е готова да ти върже, когато в разговор с нея наклони глава леко встрани и нежно я сведе надолу, в същото време очите й трябва да изразяват одобрение към теб, а през цялото време усмивката да е на лицето й. Ние го прочетохме 2-3 пъти преди да го схванем. Направи го и ти.

Ако не верваш, че е така, стой си сам като куче и те така.

Кефи ли те?

Кой е най-великият комедиен сериал за всички времена?

Not Safe For Work
Click to view this post

За Цецка! Как да накараш мъжа си да моли за още