in

Снимат филм за създаването на “Кръстникът”

Феновете на “Кръстникът” ще имат възможност отблизо да се запознаят още веднъж със създаването на филмовия шедьовър. Ние вече сме казвали, че книгата е в пъти по-добра, но това не означава, че Франсис Форд Копола не е гениален. Именно Джейк Джиленхол и Оскар Айзък ще си партнират във филм на Бари Левинсън, проследяващ “трудното” създаване на класическата мафиотска драма. Айзък ще ще превъплъти в образа на Копола, а Джиленхол ще играе продуцента и шеф на студио “Парамаунт пикчърс” Робърт Еванс. Звучи повече от любопитно, нали?

Новата драма “Франсис и Кръстникът” ще покаже как класиката е била “на ръба” да не бъде заснета заради напрегнатата атмосфера между Копола и Еванс, който е ръководител на студио с проблеми и не иска да се занимава със “скъпи провали”. Филмът ще покаже как Копола успява да убеди Еванс и “Парамаунт пикчърс” да снима в Ню Йорк, въпреки че оригиналната книга на Марио Пузо е ситуирана в Канзас сити.

Новата продукция и режисьорът й имат подкрепата на Франсис Форд Копола. “Всеки филм, с който се заеме Бари, ще бъде интересен и стойностен”, казва Копола. На този етап остава неясно кога ще започнат снимките за филма и кога продукцията ще излезе на екран.

Кефи ли те?

Якичко! Новото ни любимо хип-хоп парче

ЦСКА с “Рома”, Жозе срещу “Лудогорец”