in

Автобиографията на Димитър Пенев е готова, ще има култови истории

Нещо любопитно предстои да излезе на пазара, брато. Треньор №1 на България Димитър Пенев има автобиография, която вече излезе от печат. Между дебелите корици на “Стратега” ще можеш да прочетеш интересни и неподправени истории от живота и кариерата му – и като футболист, и като треньор. Всичко за живота му, около преминаването му от Локомотив София в ЦСКА, около националния отбор, офертата от Интер, за великите сблъсъци на “червените” срещу големите европейски противници на терена.

Всичко това е събрано в 263 страници, а отговорност за написаното носи и спортният журналист Иво Тонков. Двамата са съавтори на това произведение, в което ще има уникални снимки, близо 200, голяма част от тях не са ставали достояние на широката публика.

Изданието е в два варианта – с твърди корици. Стандартното е с цена е 24.90 лева, а колекционерското – 27.90, като то е с три уникални пощенски картички с Димитър Пенев и автограф от него.

Поръчки за “Стратега” още преди да е пусната в продажба можете да направите на мейл [email protected], като оставите имена на получател, точен адрес на офис на “Еконт” и телефонен номер. Книгата ще бъде изпратена с наложен платеж. Скоро ще има и информация за официалното представяне на книгата!

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Испанското бижу София е по-сладка и от десерт “Чайка” (СНИМКИ)

Заради рецензия на хотел: Турист е осъден на затвор