in

Иззеха 324 хил. използвани презерватива, пуснати за нова продажба

Следващият път, когато си купиш презервативи, брато, спомни си за тази статия. Тя оставя вратата отворена на въпроса дали някой вече не е бил в “шапчицата”, с която бодваш ти. Мхм, филмът е голям.

Сега по същество. Полицията във Виетнам иззе 324 000 използвани презерватива, които са били рециклирани, за да бъдат продадени отново. Платените работници са били натоварени със задачата да почистят гумените контрацептиви, преди да ги прекроят с дървени вибратори.

Стъпка №2 – презервативите са били преопаковани, преди да бъдат пуснати отново на пазара, а хиляди вече бяха продадени на нищо неподозиращата общественост. Операцията се проведе в склад в провинция Бин Дуонг в южната част на Виетнам. 33-годишната Фам Ти Тхан Нгок, собственик на склада, е арестувана. Твърди, че е получавала презервативите веднъж месечно от неизвестно лице.

Разказва и за схемата – почиствала, подсушавала и сортирала гумичките, преди да ги продаде отново, сякаш са нови, според местния новинарски сайт “VN Explorer”. Капутите са конфискувани като доказателство и ще бъдат унищожени незабавно, тъй като се считат за опасни медицински отпадъци. Не е ясно колко точно презервативи вече са били продадени, но товарът, открит от полицията, тежи 360 кг.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

СНИМКИ: Цецката с език 16,5 см

Not Safe For Work
Click to view this post

Испанското бижу София е по-сладка и от десерт “Чайка” (СНИМКИ)