in

С Крушарски и Цветков “Локо” (Пд) ще развали настроението на Моуриньо

По традиция българинът е голям песимист, брато. Винаги нещо не е както трябва, все сме прецакани или някой друг ни е виновен. Ето, че сега не е така. Сериозна доза оптимизъм се прокрадва в навечерието на двубоя “Локомотив” (Пд) – “Тотнъм”.

Жозе Моуриньо ще паркира автобуса на “Лаута” утре в 19 часа, а ние ще гладаме с интерес какво ще се случи. А родният запалянко ще стиска палци за “смърфовете”, защото те не са се обявили за национална кауза, просто си играят.

В анкета на Brato.bg нашите читатели изразиха оптимизъм за крайния изход под тепетата. 38% са убедени, че изходът от мача зависи от боса Христо Крушарски и неговият подчинен Чавдар Цветков. На двамата чашката не им е чужда, а също и шумните веселби. Именно това е планът. Въпросните 38% вярват, че “ако Крушарски и Цветков организират банкет за “Тотнъм” преди мача”, победата за “Локо” е гарантирана!

Други 32% вярват, че “черно-белият” успех ще бъде закономерен и без подобни подмолни номера. “Смърфовете” ще си ги треснат като стой та гледай. А 12% са на мнение, че това може да стане само, ако спортният директор Георги Иванов-Гонзо свали костюма и отново сложи бутонките.

Негативните мнение са събрани в едва 18%. Според 11% от тях, класите са с чувствителна разлика, а други 7% допълват, че Аралица не е Хари Кейн. Не е! Верно е!

Сега имаме нова анкета, посветена на FIFA21!

Кефи ли те?

За феновете на окултното: Гледайте “Третият ден” по HBO

Влизаме с “Писък” в кината през 2022 г.