in

Играем с Уелс. Ето 5 човека, които могат да спрат Гарет Бейл

Тоя пич Гарет Бейл тича много, брато. Нашите играят с Уелс редовен мач от Лигата на нациите, така че ще им трябва нещо специално, за да го спрат. Той е основна фигура в състава на ония пичове. В Уелс не сме ходили, обаче сметаме, че има репликони, тонколони, уиски и леки жени. Като насекъде.

Както и да е, нема да се отклоняваме от темата. Предлагаме на вниманието ти 5 човека, които могат да спрат Гарет Бейл.

Бодуров

През 2010-та бихме Уелс с 1:0 като гости. Звездата на Гарет Бейл тъкмо изгряваше, но в този мач не пипна топката. Спря го Николай Бодуров. Говори се, че преди мача Лотар Матеус казал на защитника да пази само номер 11, без да му казва кой е той. Борура го зачатка от първата минута и така цял мач. Нашите биха, а след двубоя казаха на нашия бранител, че е опазил най-скъпия играч в историята на Уелс. Сега пак, що не? Бодурчето е опитен и ще го стриже нулан номер със шпаги от първия съдийски сигнал.

Полицаят с бокса

Ясно е, че, за да спрем Бейл, трябва да е с нечестни приоми. Удари с бокс в ребрата е добър начин да спреш свръхзвуковия от “Реал”. Освен това в удачни моменти ще му пръска лютив спрей в очите, за да тича извън терена. ВАР няма, няма кой да го хване. Едно време подобни мръсни номера са били част от футбола, а на нас ни липсва именно роматиката в тази безобразно меркантилна игра.

Кирил Домусчиев

Не е решил, не го е купил в Лудогорец. Това е човекът с парите, брато. Нова ТВ е негова, Канал 3 скоро също, има си отбор, фирми, мирми, истински бизнесмен. Прекланяме се пред неговия бизнес нюх, защото знаем, че като купи Бейл в Разград, скоро след тва ше го натурализират и така Гаретчо минава към нашите национали. Ще си подава топката със Спас Делев и Петър Занев. Тва вече е гордост.

Братя Миневи

Май се отказаха, но това е като колелото, не се забравя. Братя Миневи са играли голям футбол. Имат опит, хъс и много, адски много спортна злоба. Тактиката е Дерменджиев да използва по един от тях за двете полувремена. Няма да се брои за смяна, защото на почивката ще влезе вторият, представящ. се като първия. Така ще са свежи, за да дянат на спритовете на Гари. Йордан е играл срещу “Реал”, което е в защита на нашата теза.

Четирима човека

Нема човек, ше го спират четирима човека. Хващат се жива верига и го нокаутират. Шейба и разглезения реалмадритец. Чичо Венци да се погрижи за финансофия комфорт на съдиите, тогава нашите да го подпукат с юмруци в зъбите и айде. Как да го спреш иначе? Тоя тича по-бързо от рейс 78, бе, брато! От Орлов мост до Бизнес парка за 7 минути стига. Изрод.

Бе, общо взето не знаем как ще стане с тоя Бейл. Дано нашите не гледат мача просто от първи ред. Това са доказали, че го могат, но все пак им пожелаваме късмет! С друго нема да стане!

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Червенокоски. Просто червенокоски, брато (ГАЛЕРИЯ)

Not Safe For Work
Click to view this post

СНИМКА: Салма Хайек по бански доказва, че не остарява и на 54 г.