in

Четирите отбора, които Меси следва в Instagram

Всеки се интересува в момента какво се случва с Лионел Меси, брато. Без значение от кой отбор си, не можеш да не признаеш, че те човърка дали аржентинецът ще напусне “Барселона” и ще го видим с фланелка на друг отбор. Но големият въпрос е кой клуб би избрал Лео и дали изобщо ще се реши на подобна крачка, въпреки че първите стъпки вече са направени.

Авторитетният сайт “Transfermarkt.com” направи кратко, но хитро проучване. Те провериха кои отбори следва в социалната мрежа Instragram. Оказаха се само четири, сред тях не е “Ботев” (Враца).

“Барселона”

Логично, Меси следва отбора, в който пише история вече толкова време. Тук няма нищо интересно.

“Манчестър Сити”

Големият фаворит за подписа на нападателя. Мениджър на тима е Пеп Гуардиола, който има отлични взаимоотношения с Лео. В Испания дори разкриха любопитен разговор между двамата по телефона. В него играчът е разкрил, че голямата му цел е да спечели “Златната топка” през следващите 2 години и шансът това да стане с треньор Гуардиола е много по-голям. Друга непотвърдена информация е свързана с първата оферта на “гражданите” – 100 млн. евро и трима футболисти.

“Нюелс Олд Бойс”

Клубът, от който Меси реално тръгна за футбола. В школата на аржентинския отбор бе шлифован малка част от диамантения талант на бъдещата мегазвезда. Сега феновете на тима стискат палци романтиката да победи парите и Лео да се завърне в своя роден клуб. Дори привържениците организираха вече шествие, с което изразиха любовта си към своя идол. Имайки предвид високите цели на Меси, подобен ход е малко вероятен. Надеждата обаче умира последна.

“Челси”

Голямата изненада. През 2015 година се появи информация, че “сините” са готови да броят космическите 600 млн. евро за него. Оказа се невярна информация, но пък всички знаем амбициите на Роман Абрамович. Сега на “Стамфорд Бридж” не пестят средства и вече си осигуриха петима нови, което намалява значително шансовете им за аржентинеца, предвид финансовия феърплей.

Кефи ли те?

Прекръстват 10 малки „негърчета“ на Агата Кристи на „войници“

Експеримент: 10 хил. литра Кока-Кола срещу Ментос (ВИДЕО)