in

Обрат: Бен Афлек се завръща като Батман в “Светкавицата”

Година и половина, след като Бен Афлек обяви, че повече няма да играе Батман, той все пак размисли. Водещите световни медии обявиха новината, позовавайки се на изказване на режисьора на новата лента “Светкавицата” Анди Мускети.

“Той е важна част от емоционалното въздействие на филма – каза режисьорът пред “Венити феър” , цитиран от ЮПИ и БТА. – Взаимодействието между Бари (Светкавицата) и Уейн на Афлек ще донесе емоционално ниво, каквото не сме виждали.”

Афлек вече е влизал в костюма на супергероя на ДиСи Комикс в “Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта”, “Отряд самоубийци” и “Лигата на справедливостта”. Ролята на Светкавицата пък ще изиграе Езра Милър, а в лентата ще участва и Майкъл Кийтън.

Снимките на Батман бяха прекратени през март поради пандемията от коронавирус. Очаква се те да бъдат възобновени във Великобритания в началото на септември. Премиерата на филма засега е отложена за 1 октомври 2021 г.

Афлек вече има два Оскара – за сценария на „Добрият Уил Хънтинг“ (1997), написан съвместно със своя авер от детството Мат Деймън. Покорява филмовия връх и с „Арго“ (2012).

Кефи ли те?

Твърде малко футбол по телевизията в събота, брато!

Хора се освобождават от стреса от пандемията, като лежат в ковчези