in

Нови пет варианта за автор на Конституцията – от Божигол до Криско

Търси се автор на най-новата Конституция на България, брато. Бойко Борисов вече обяви голямата новина, но съдейки по вицовете и карикатурите, Дани Кирилов няма да се справи. А и има да си дооцвети една книжка, сега не може.

Добре де, но все някой трябва да се заеме с нелеката задача. Хмм… Седнахме и помислихме има ли някакви варианти, които ни убягват. Естествено, че има. Даваме пет предложения, пък нека си изберат. Може да има и кастинг, тамън ще стане по-интересно. Даже риалити. Баси, днес ни идват само гениални идеи.

Венета Райкова

Секс символът от Попово е перфеткна за писането на нова Конституция. Чудиш се защо? Ти сериозно ли?! Райкова, която бе наградена преди две години от Сточлината библиотека за най-четен съвременен автор, пише бестселъри, брато! Блондинката има седем разтърсващи романа, които нямат аналог. Поне така твърдят тези, които са ги прочели. И за да те убедим в нашето предложение, слагаме и анотация на един от романите на най-четеният съвременен автор за 2018-та.

“Прокълнато село. Отмъстителен враг. Смъртоносен удар. Завист, която разяжда сърцата. И една невъзможна любов. Никой не може да избяга от съдбата си!

След повече от двайсет години богатият бизнесмен Самуил се връща в родното си село. В двора на църквата той спасява живота на Вяра – дъщерята на смъртния враг на баща му. Привличането между двамата е мигновено. Отношенията им обаче трябва да преодолеят свирепа вражда, трупани през годините семейни проблеми и стремежа на бизнесмена към бляскавия живот на богатите и известните.

Поредица от странни нещастни случаи и едно убийство принуждават Самуил да удължи престоя си в селото повече от предвиденото. Към него се присъединяват асистентката му Ася, готова на всичко, за да го има за себе си, и телевизионната звезда Кристина. Подреденият свят на младата жена, подчинен на постоянната битка за рейтинг, сега е разтърсен от едно изнудване. То заплашва да погуби всичко, за което е работила толкова години.

Амбиции, алчност, завист и пари се завихрят и заплашват да пометат много съдби. Какво може да спаси това прокълнато място? Дали шаманът на селото, които е открил отговора на въпроса какво се случва с душата след смъртта? Или надеждата, която носи любовта?”

Настръхна ли, брато? Ние направо се разтреперихме!

Божинов

Перфекнитят кандидат за писането на нов върховен закон е Валери Божинов. Страхотен кадър на футболната школа, идеален за философ, оратор, а и депутат. Хем говори, хем нито той, нито ние разбираме кво иска да каже. Ако не минат текстовете му като закон, може да им бие една дузпа.

Честно казано тия в парламента сега по нищо не са повече от него в главата. Чели са еднакъв брой книги… за оцветяване. Отделно Божинов е бил яко по държавите и знае как стоят нещата в международен план. Вечната надежда, философът полиглот, баджанакът… Страшен пич! Евала, батко!

Ромите

Ние не сме против братовчедите, не ни разбирай погрешно. Пари за дела нема. Ромите трябва да пишат нова Конституция, за да има вътре повече социална ангажираност и повече банкети. Първо, трябва да се разрешат ражданията на непълнолетни. Второ, за всяко дете след четвъртото да се дават по 1000 лева месечно и едно безплатно пеене на Софи Маринова. Трето, в IT сектора, където са високите заплати, да те взимат, ако си крал чугун. Може и със завършен трети клас по милост.

Кво още да пишат ромите в новата Конституция?

Който не играе кючек, не е човек.

Който не прай парти на шатра, затваряйки 3 улици, да се наказва със затвор.

Разрешена е стрелбата по роднини.

Ще се организират масови боеве между фамилии с оръдия на труда и залагания в ефбет.

Ето на това се казва Велика Конституция!

Криско

Музиката за това момче отдавня отесня. Превъртя играта без да влагаме грам ирония. Песните му имат милиони гледания, намира таланти и ги прави звезди, даже беше в жури на музикален формат. Остава му да запише песен с Гошо от Почивка и нищо друго. Криско обаче има талант в писането и това е друг безспорен факт. Неговите текстове се харисват от младите, а нали именно те сега са подели бунта срещу властта. Значи Кристиан Талев е техният човек.

“Не те заменям за коли, апартаменти
ти си моя замък и мойто Бентли,
Колоната на всички манекенки, 
Нищо не е мое, ако не си до мен ти!”

Звучи си като химн на ГЕРБ, брато! А чуй и това…

Bello Bellissimo пудресанто шмърканто,
Но в Италия ме учиха да чукам елегантно.
Bello Bellissimo пудресанто шмърканто,
преди две години изпуших едно Нинтендо!  

Това пък ще се хареса адски много на Волен. С две думи Криско печели всички на своя страна и сяда да пише Конституцията.

Марияна Николова

То тая Конституция не може да я има само на български. Нау ор невър, хау евър, трябва и чужденците да попият мъдрости. А кой е по-подготвен за тази работа от вицепремиера и министър на туризма Марияна Николова. Йес, шуър. Ши ис дъ бест опшън! Няма изобщо какво да го мислим, тя се е доказала, е малко й куца произношението, но тя ще я превежда няма да я чете на глас. Нещо повече, госпожа министърката вече взе отношение по темата, давайки ясни сигнали, че е в иглата.

“За мен реалистични промени са необходими. Един основен закон, какъвто е Конституцията, не бива да бъде статичен и трябва да бъде променян. Рестарт е необходим и Бойко Борисов даде ясна оценка за това”, обяви наскоро Николова.

Е, дела трябват не думи. Това е човекът за превода, нека си я има Конституцията и на български, и на английски. Да покажем на света как се правят тия работи…

Кефи ли те?

Играем FIFA 21 онлайн само с приятели със същата конзола като нашата

Твърде малко футбол по телевизията в събота, брато!