Иличич обмисля край на кариерата си заради изневяра на съпругата му

Иличич обмисля край на кариерата си заради изневяра на съпругата му

Италианските медии разкриха какъв точно е проблемът със звездата на „Аталант“а – Йосип Иличич, който напоследък играеше все по-рядко, брато. Преди време стана ясно, че словенският национал страда от депресия, въпреки че от клуба обявиха, че е контузен.

Виж и това, брато: Родното спортно шоу, което ще гледаме с кеф

Ръководството умело се старае да прикрие реалната причина за отсъствието на 32-годишният футболист, но медиите в Италия твърдят, че влошеното му психическо състояние се дължи на неговата съпруга – Тина Половина. Според множество издания футболистът е хванал в изневяра жена си и това е разбило сърцето му. Иличич рядко излизал от дома си и дори обмисля да сложи край на кариерата си.


Двойката е заедно от 2009 година, като дори имат две дъщери – София и Виктория, а сърцето, с което Иличич празнува всеки свой гол, всъщност е именно за съпругата му.

След последния двубой на „Аталанта“ за миналия сезон в Серия А мениджърът на тима –  Джан Пиеро Гасперини, призна, че с всеки следващ мач на тима става все по-трудно за Иличич да се завърне в игра.

32-годишният нападател има 21 гола в 34 мача за „Аталанта“ през настоящия сезон. Именно Иличич е в основата на третото място на неговия тим през сезона в Серия „А“ и класирането на отбора до четвъртфиналите в Шампионската лига.