in ,

Родители разбраха, че 20-годишният им син е бил жиголо за баби по време на карантината

Разтърсваща история дойде от Хамптън, Ню Йорк, брато. Там родители разбраха, че 20-годишният им син е бил жиголо за баби по време на карантината и изкарал 100 хил. долара за кратко време. Как започнало всичко?

Виж и това, брато: Родното спортно шоу, което ще гледаме с кеф

Историята разказва Джайми Примак в Туитър, но без да споменава имена. Нейна приятелка, отркила 100 хил. долара в шкафчето на сина си.

“Първата мисъл, която минала през главата й била, че синът продава наркотици – пише Примак. – Това обаче била грешна теория”.

Синчето работило в квартално магазинче и нямало как да изкара толкова много пари. До последно обаче не искал да каже от къде са му джобните. Кулминацията настъпила, когато баща му заплашил, че ще отиде с парите в полицията. Тогава 20-годишният момък признал, че задоволявал възрастни жени по време на карантината.

“Една баба му предложила по 5 хил. долара за сесия и той се навил – добавя Примак. – Това означава, че той им правил компания поне в 20 случая, а може и да са повече. Старата жена му споделила, че има нужда от развлечение по време на карантината, както за нея, така и за нейни приятелки”.

След като разбрали от къде са били парите, майката на момчето заявила, че ще върне всеки долар на бабите, докато бащата бил на друго мнение.

Кефи ли те?

Гошо от Почивка нареди Криско с песен (ВИДЕО)

На вниманието на Бойко: Мис Тигрова чете Конституцията на България (ВИДЕО)