in

Всяко трето брато никога не е сменяло чаршафи

С настоящата статия сме напът да покажем на жените, че някои неща просто не са създадени, за да ги вършим ние. Даваме веднага пример – смяна на чаршафите. Ужас! Това е толкова излишно и досадно занимание, че предпочитаме доживот да хвърляме боклука и да ходим на пазар.

Но ние не сме изключение. Оказа се, че тридесет и два процента от мъжете по света нито веднъж не са сменяли чаршафи при вършене на домакинската работа. Проучването е било извършено от компанията за чистота “Мейд ту мач” и обхванало 1000 мъже и жени от САЩ, Великобритания и Австралия.

Цели 53% от мъжете признават с бира в ръка, че са се справили твърде зле с някоя от поверените им домакински задачи. Проучването установило, че 66% от дамите били уверени, че по-голямата част от домакинските задължения падала на техните плещи. Признаваме, че е така!

Задомените мъже се оказало че, вършат много по-малко работа вкъщи, в сравнение с ергените, което е повече от логично. Женените мъже посвещавали 35 минути седмично на домашната работа, жените два часа и половина, а ергените – час и 20 минути.

Специалистите съветват чаршафите да бъдат сменяни веднъж седмично. Обръщането им наопаки не върши работа, с което разбиват един наш голям мит.

Кефи ли те?

Уникално: YouTube прави документален филм с наши кадри, може да са твоите (ВИДЕО)

Чилито и динята сред най-мощните афродизиаци