Време е да оглупеем: Бивъс и Бъдхед се завръщат на екран

Време е да оглупеем: Бивъс и Бъдхед се завръщат на екран

Съществуват много легендарни двойки, брато – Том и Джери, Чип и Дейл, Шрек и магарето, Иван и Андрей. Някъде там се нареждат и великите Бивъс и Бъдхед. Грозниците тръгнаха ударно още през 1993 година по MTV. Сега предстоят нови 2 сезона, които ще са предназначени както за старите фенове на сериала, така и за нови почитатели. Той обаче ще се излъчва по канала Комеди Сентрал, който ние май нямаме.

„Времето сякаш е подходящо отново да оглупеем“, каза в изявление Майк Джъдж, създателят на анимационните герои, който ги и озвучава.

Джъдж ще е сценарист и продуцент на поредицата и отново ще озвучава героите. Оригиналният сериал, който се радваше на популярност заради социалната сатира и бе критикуван заради пиперливия хумор и насилието, се излъчваше до 1997 г. и за кратко бе подновен през 2011 г. Главните герои се появиха и на голям екран през 1996 г. с „Бийвъс и Бътхед оправят Америка“.

„Бийвъс и Бътхед са отчетливият глас на едно поколение и нямаме търпение да видим как се справят в бурните води на един свят, който е на светлинни години от техния“, каза изпълнителният директор на „Комеди Сентръл“ Крис Маккарти в изявление, в което обаче не се посочва точна дата на премиерата на сериала.