Пенсионерите събраха границите, подновяват снимките на сериала „Дързост и красота“

Пенсионерите събраха границите, подновяват снимките на сериала „Дързост и красота“

Българските пенсионери събраха границите, като разбраха, че екипът на сериала „Дързост и красота“ подновява снимките, брато. Това е първият тв сериал, който възобновява продукцията след прекратяването й заради пандемията от новия коронавирус.

Популярният сериал на Си Би Ес ще се снима отново в телевизионното градче на Си Би Ес в Лос Анджелис при спазване на всички строги предписания на властите в града и окръга във връзка с пандемията, увери говорителката на шоуто Ева Беслър. Сериалът има независим координатор на дейностите във връзка с ковид-19, всички участници в продукцията редовно ще бъдат подлагани на тестове за новия коронавирус, всички без актьорите, заснемащи сцени, трябва да носят маски и да спазват дистанция, предава БТА.

Властите в щата Калифорния и в Лос Анджелис дадоха разрешение за подновяване на продукцията от 12 юни. Все още не е обявено кога ще бъде излъчен първият новозаснет епизод. През май Си Би Ес обяви, че ще заснеме още два сезона на сериала, който се излъчва от 1987 г. У нас сагата се излъчва по БНТ, като епизодите са точно 8318. Не се ебаваме, брато!

Ние пък те поздровяваме с тази велика песен, посветена на един от главните герои във филма, брато.