in ,

Напук на качените кила! Имаме идея как да изглеждаш добре на плажа

Гледай сега, брато, изпратихме два-три особени месеца. Беше още зима, когато генерал Мутафчийски ни се скара да не ходим на купон с Джорджано и да не питаме кога ще отворят фризьорските салони. После мина време, въргаляхме се вкъщи, а сега излизаме и направо ни удря топъл въздух почти като на плажа.

Е, животът вече започва като едно време. Мерките срещу коронавируса падат една по една, социалната изолация в най-строгия си вид е в миналото, а ние сме щастливи, защото готините работи ни дебнат зад всеки ъгъл – иде лятната отпуска и морето. Крачетата скоро ще стъпят на горещия пясък, а до носа ще стигне мирис на слънцезащитен крем, докато в ушната мида се разлива звукът на разбиваща се в брега вълна. Ех, романтика, ех, курорт!

Накъде бием ли? Веднага ти казваме. Знаем, че нещо дърпа стрелката на кантарчето надясно след тежката карантина. И не е земното притегляне. Даже тоя път и комшията не е виновен, нито политиците ни. Упоритото хапване, презапасяването с храна и липста на фитнес дадоха своя резултат. Не сме толкова секси, колкото ни се иска, така е, но пък ние от Brato.bg имаме своите свежи идеи отново.

Една от тях е секси бельото и секси банските. Винаги има значение какво носиш под дрехите или с какво се показваш на плажа. Ако си жена и четеш това, да знаеш, че ние мъжете полудяваме от това, което носиш след кожата си.

Решението е MED-BULGARIA – едни наши приятели, благодарение на които направихме страхотен подарък на Цецка. Бельото за една жена е философия. Бъди нейния Сократ и й купи нещичко. Знаеш.

Ето за доказателство колко яки неща предлагат:


Скивай сега и за какви бански става въпрос, брато:

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Джина има предложения от цял свят и нито едно от тях не е прилично (СНИМКИ)

Гласувай да има “А” група на FIFA21