in

Снимат римейк на филма “Белязаният” по сценарий на братя Коен

Италианският режисьор Лука Гуаданино, ще заснеме римейк на култовия филм “Белязаният”, като новият сценарий ще бъде поверен на братя Коен, брато. Това инфо малко ни хвърли в тъч, тъй като филмът с 0т 83-та е един от емблематичните в киното и новият винаги ще бъде сравняван с него. Това от своя страна го обрича на неуспех, но да продължим с информацията.

Виж и това, брато: Ако си фен на книгите, мястото ти е тук

Американската филмова къща “Universal Pictures” уточни, че действието на новата лента ще се развива в Лос Анджелис.

Лука Гуаданино получи “Оскар” за сценария на филма от 2017 година “Призови ме с твоето име”. Той ще даде нов живот на “Белязаният” на режисьора Брайън де Палма от 1983 година с незабравимите екранни превъплъщения на Ал Пачино и Мишел Пфайфър. Продуцент на новата лента ще бъде Скот Стъбър. Все още не са уточнени актьорският състав и премиерната дата на новата кинотворба.

Съществува и една ранна, малко известна версия на “Белязаният”, която датира от 1932 година и бе дело на режисьора Хауърд Хоукс. Тя бе вдъхновена от роман за живота на Ал Капоне и действието се развиваше в средите на италианската мафия в Чикаго.

Братоци и Цецки, проектът Brato.bg e на 7 години. Правим го с любов, много желание и между всички останали ангажименти. Имаме нужда от малка подкрепа от теб, нашият верен читател. Животът е такъв, че накрая всичко опира до пари. Ние не искаме да ставаме милоинери, дори заможни. Желаем единствено да имаме студена бира в хладилника, за да сме в настроение за още много материали на сайта, фейсбук, инстаграм и туитър, както и да оправяме разходите по сайта. Наздраве! Подкрепи ни ТУК!

Кефи ли те?

Първи гол след паузата: Красота от “Дортмунд” и Хааланд

Not Safe For Work
Click to view this post

Джина има предложения от цял свят и нито едно от тях не е прилично (СНИМКИ)