in

36-годишен мъж е гадже с дух, страхува се, че тя му изневерява

Гари Де Ноа е щастлив мъж, който има връзка с дух от женски пол вече повече от 2 години, брато. Мъжът от Ню Джърси е ревниво влюбен в Лиса, но дори и този вид връзки си има своите минуси. Безработният пич се страхува, че може да остане сам, колкото и абсурдно да звучи това, заради световната пандемия от коронавирус.

“През първият месец от изолацията бяхме заедно всеки ден – признава Гари в интервю за “Дейли Стар”. – Мястото, където живея, беше епицентър на заразата. Освен това, бях далеч от семейството си, а по природа съм по-плашлив. В този труден момент моята опора бе Лиса. Тя ми помагаше да готвя и да сгъвам прането.”

Но всичко в този живот е до време, брато, а в това се убеждава и нашият герой: “Впоследствие започна да излиза редовно. Постоянно беше навън, не ми казваше и с кого излиза. Може да е с когото и да било. Винаги съм се чувствал сигурен в нашите взаимоотношения, но постепенно сексът намаля. Притеснявам се, че ми изневерява, но тя ми казва, че съм твърде параноичен. Не съм луд, нали? Разбирам, че има нужда от пространство, но нещо сякаш изчезна. Възможно е всичко да е в моята глава и да е следствие на изолацията.”


Ако решиш, че сме достатъчно свежи, можеш да ни подкрепиш с 5-10 лева чрез плаформата Patreon.com. Отвори и прегледай, работата е читава, прави се по цял свят.

Жив и здрав да си, брато! Квото и да решаваш в тоя скапан живот, решавай го със сърце!

Кефи ли те?

Канабисът предпазва от коронавирус?

Прави ли повече секс по време на карантината?