in

Факултета по журналистика, националния по фигурно пързаляне и какво още да вземе Бойко след “Левски”

Бизнесменът Васил Божков прехвърли акциите на футболния клуб “Левски” на премиера Бойко Борисов и това ни вдъхнови да направим още няколко предложения към вездесъщия другар министър-председател, който е и доктор на науките, освен това и генерал. Смятаме, че би било подходящо Бойко Борисов да поеме също пълния контрол над:

Факултета по журналистика

Ква е идеята ли? Дълбока и отдавна желана. Борисов ще чете лекции на мисирките как се прави качествена и безпристрасна журналистика като се отразяват напоително и блажно прессъобщенията, написани от пръстчетата с подрязани и изпилени нокти на поредната пиарка, чийто дедо се е борил срещу фашизма. Борисов требва да стане и професор, щото просто ше му отива. Говори много като го хване петминутката, да не кажем и шейсетминутката, така че няма да има проблеми с писането и разработването на учебни материали. И ние искаме да знаем как се прави журнализъм, шефе!

Националния отбор по фигурно пързаляне

Премиерът е грациозна личност, която се движи между микрофони, журналисти и пътни строежи с такъв финес, че и българска манекенка в къща в Барселона би завидяла на това. Ето защо предлагаме Бойко Борисов да вземе и националния отбор по фигурно пързаляне гимнастика. Само той може да покаже как се прави двоен и троен тулуп. Така славата на България ще пребъде многократно во веки. Албена Денкова и Максим Стависки ще са бледо петно след време и никой от Банкя до Министерски съвет нема да знае имената им. Айдеее!

Нова ТВ

Най-логичното е министър-председателят да вземе акциите и на Нова телевизия. Нема смисъл да се показват имената на разни бизнесмени в публичното пространство, след като за Вожда се приказва като за умрел – или добро, или нищо. Нищо не е имало, така че само добро. Ясно е, че който има медия, има и влияние. Най-добре го знае един депутат по-дебел от нас. Сметай къв тулуп е станал след изолацията и оня. Телевизията и факултетът по журналистика могат перфектно да бъдат съчетани в ръцете на един човек, ще се допълват и за младите мисирки и мисирковци ще има вечно работа в пирамидата на живота.

Група Александър и Дац

Говорим за едни от малкото пичове, влезли дълбоко под кожата на премиера. Евалата на тези северномакедонски герои. Техният хит “Корона Чао” все още се припява в Министерски съвет, но вярваме, че това не е достатъчно. Днес, например, щеще да е много по-яко чакащият Сашо Диков да интервюира двамата музиканти, които през това време да пеят любимата на Борисов песен. Все пак всеки цирк има нужда и от малко весела музика.


Братоци и Цецки, проектът Brato.bg e на 7 години. Правим го с любов, много желание и между всички останали ангажименти. Имаме нужда от малка подкрепа от теб, нашият верен читател. Животът е такъв, че накрая всичко опира до пари. Ние не искаме да ставаме милоинери, дори заможни. Желаем единствено да имаме студена бира в хладилника, за да сме в настроение за още много материали на сайта, фейсбук, инстаграм и туитър, както и да оправяме разходите по сайта. Наздраве! Подкрепи ни ТУК!


Ето и малко наши снимки от цирка пред Министерски съвет днес:

Кефи ли те?

ВИДЕО: Когато баба ти не издържи, докато те борят

Легендата Tony Hawk се завръща в гейминга (ВИДЕО)