in

Искаш ли Brato.bg да продължи да съществува?

Над 7 години сме заедно, брато.
Над 7 години онлайн кеф.
Над 7 години смях, цици и свежи статии.

За нула време се превърнахме в най-големия мъжки сайт в България и задържаме все още тази титла, понеже сме пичове. Другите ги отвяхме. Минахме през банове, блокирания, подстригваха ни нула номер и спахме в ареста, само и само да те забавляваме в нашия сайт Brato.bg, в нашата Фейсбук страница и в нашия Инстаграм профил.

Не помним падането на комунизма, ама помним още първите дни от старта на проекта, когато си казахме, че няма да се продадем на търгаши и няма да напълним сайта с дразнещи реклами. Така отказахме сътрудничество на разни съмнителни типове, свързани с един много дебел депутат с не по-слаба майка. Отказахме и афилейт програми със снимки на пети и нокти. През тези 7 години сменихме работни места, приятелства, гаджета, сменихме социални статуси, семейни статуси и каквото се сетиш още, но Brato.bg остана онова островче спасение от ежедневието, което винаги те кани на своя територия, за да те предпази от полудяване в света на безграничния стрес, заразното безпаричие и ширеща се меркантилност.

Всеки ден в продължение на 7 години ти пиеш кафето си с нас или прекарваш обедната си почивка. Разказваш вицове на приятелите си, показваш им качени от нас снимки, четете статиите и се смеете с глас. Това ни радва страшно много. Благодарим за подкрепата дотук, благодарим, че беше и продължаваш да си с нас, брато!

Сега обаче имаме нужда от теб, за да продължим работата си със сайта – има някои разходи и инвестиции, които трябва да бъдат направени. Ако прецениш, че сме ти нужни, подкрепи ни с нещо скромно – капка по капка вир става! Ние милионери няма да станем, ясно е, не го и търсим. Искаме вечер като се приберем, да намерим студена бира в хладилника и гореща Цецка под юргана, това ни стига.

Ако решиш, че сме достатъчно свежи, можеш да ни подкрепиш с 5-10 лева чрез плаформата Patreon.com. Отвори и прегледай, работата е читава, прави се по цял свят.

Жив и здрав да си, брато! Квото и да решаваш в тоя скапан живот, решавай го със сърце!

Кефи ли те?

Това ли е новата обложка на FIFA21?

Четвъртата книга от “Игрите на глада” и още заглавия, които чакаме да бъдат издадена тази година