in

Победители в номинациите “Тулуп на годината – 2020”

Ние сме нацията на тулупите, щом ни управляват тулупи, брато. Да ти говорят по този начин е повече от неуважително, а да стоиш вкъщи на дивана и да си бараш макарите също е показателно. Но все тая, нема се ядосваш, ние също сме тулупи и пишем коментари в нета. Глей кво става, ако си забравил:

Двете видеа са доказателства за тулупието, в което живеем. Модерно и европейско тулупие ни е налегнало. Именно заради това ние направихме номинации, както е редно, требва да има награди, които кръстихме “Тулуп на годината – 2020”. Разделили сме ги в категории и имаме победители, защото победители е хубаво да има.

Тулупът сред политиците

Абсолютно категорична победа тук е за военния министър Красимир Каракачанов, познат като пухкавичкия добрудушен симпатяга с торбичка “Била”. Той е тулуп тежка категория, но сме сигурни, че е добър по душа. Пълничките винаги са добри хора, от нас да го знаеш. Сигурни сме, че обича ракия, топла питка и боб с мръвки. Народен човек. Патроиот. Тая шия не е туршия.

Музикален тулуп

Кой е той? Победата в нашата класация отива при DJ Дамян, брато! Той спи до обяд, а след това се подготвя за дистанционно поп-фолк парти по Фейсбука. Идеята му дойде свише по време на пандемията и всеки ден прави по два часа live партита с поздрави. Интересното е, че DJ Дамян всъщност не е DJ, а певец с татуси. Прилича на стар вестник, ма нема нищо, прощаваме му. Неговият DJ e Боса на кокоса или едно момче със съмнителна енергичност, за която се досещаме откъде идва. В един live той игра кючек с прахосмукачка, заклеваме се, култови са. Гониш жената, кучето, пускаш волюмето на мах и удри с големата гега.

Спорт

Изхождайки от твърдението, че тулупите спят до късно, веднага в съзнанието ни изниква образът на Емо Костадинов. Поне по думи на Любо Пенев от едно любимо интервю в „120 минути“, научихме, че бившият нападател на „Порто“ и „Байерн“ и настоящ първи вицепрезидент на БФС, обичал да мачка чаршафите до късно. „Вуцата беше казал, ако не отидеш да го събудиш, той ще спи три дни“, обясни тогава Любо. И това сякаш ни отвори очите. Оттогава Емо винаги ни има заспал вид, а говоренето му е леко трудно и сякаш досадно. В държавата на тулупите тулупието е и във футбола.

Туризъм/Инфлуенсър

Нина Димитрова и Боби Манекена. Е, няма такави тулупи, брато. Обикалят света с „пилинцито“ и снимат сторита, показвайки Монте Карло и магазините на Луи Вютон. А, да – и „звиздичкити“ в един Ролс Ройс. Всяко второ видео е от магазин за дрехи, където една тениска струва колкото дивана, на който спиш до обед. Както и да е. Всичко става ексклузивно в социалните мрежи. Ех, каква двойка само. ВИП тулупи…

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

😍❤️💑

Публикация, споделена от Нина и Борислав Димитрови (@nina_borislav_dimitrovi) на

Фитнес

Няма да те изненадаме с нашия абсолютен победител в класацията – Ричко. Той изкарва много пари, а всички, които са на минимална заплата, яко му завиждат. Ама така е, Ричи си има всичко – мускули, скъпа кола и яки мацки. И всяко едно от тях е или изкуствено, или въображаемо, или снощи го е сънувал. Сигурни сме, че е тулуп, защото пише глупости в социалните мрежи, а доколкото помним, това е едно от условията според Бойко Борисов.

Безгласен тулуп

Ники Бареков е №1 тука. Този човек, чиято прическа подсказва за сериозни проблеми под нея, се появява през неопределено време, за да подскаже, че жиците в главата му са се заплели сериозно и дават на късо. Мъчно ни е. Диагноза не се дава по телефона, казват лекарите, но от статусите на Бареков можем да заключим, че менталнолното му състояние се нуждае от подкрепа от специалист или направо от цветни хапченца.

Кефи ли те?

50 велика мига от кариерата на Майкъл Джордан (ВИДЕО)

Андреа е на път да прослави България (СНИМКИ)