in

Мъж направи над $500 000 от лосион за защита от 5G

На този свят хората се делят на все повече групи, брато – мъже и жени, млади и стари, сини и червени, хетеро и хомо, противници и подръжници на 5G. С това последното те изненадахме, нали?

Факт е обаче, че все повече теории има за новите антени на компаниите за телекомуникация. Или не са техни? Все тая, но един хитрец успя да направи над 500 000 долара от продажба на лосион за защита от 5G. Гениално!

Измамник, търговец или подъл човек, но е факт, че въпросният господин създал онлайн магазин. Реклама във Фейсбук била насочена към групи за противници на 5G, а това го изтреля до небесата. Продуктът започна да се предлага и от търговци на едро в Amazon. Цената бе скромна – 20 долара парчето.

В крайна сметка сайтът му бе свален на 15 април, след като властите взеха отношение по случая. Оказа се след проби в лаборатория, че ценният на пръв поглед продукт бил стар вазелинов лосион комбиниран със слънцезащитен крем.

За да не ставаш жертва на подобни измами, брато, ти препоръчваме да четеш повече книги. Имаме и цял форум за целта, ела да си поговорим за любимото ти четиво:

Кефи ли те?

Аз съм Кленди и мачкам коврите!

50 велика мига от кариерата на Майкъл Джордан (ВИДЕО)