in

Бодибилдър отложи сватба със секс кукла заради пандемията

Държим да отбележим, че следващите няколко реда са базирани на напълно истинска история, брато. И въпросната голяма любов е пламнала далеч преди да бъдем принудени да си стоим по домовете и от това да страда психиката ни.

Бодибилдър отложи, но само временно, сватбата са секс кукла, след като пандемията от коронавирус принуди държавите по света да обявят извънредно положение. Юри Толочко планираше голямото празненство още от 2019 година, но въпреки провалените му планове остава оптимист, че когато всичко свърши, купонът ще бъде дори по-голям и по-добър.

Казахстанецът и неговата изгора Марго обявиха голямата новина през декември, а сватбата трябваше да бъде в край на месец март. Уви, сега само от края на пандемията зависи кога двамата (или поне Юри) ще си кажат заветното “Да”.

Тук някъде се чудихме дали да спестим шегите на тема “химия”. Ще се въздържим, но със съвета пичовете в залата да внимават какви ги вършат в съблекалнята, защото всичко си има последствия и ако не е кукла, може да е мака п*шка. Така поне разправят…

Кефи ли те?

Ким Чен Ун оживя (СНИМКИ)

“Капоне” с Том Харди те кара да настръхнеш, скоро излиза (ВИДЕО)