in , ,

По време на карантина: Сериалите, които да изгледаш още веднъж

Карантината е към края си, но въпреки това трябва да изтърпим още малко, брато. Търпиш вече два месеца и ти е писнало на дедовия? Знаем, брато. Ще устискаш още малко, ако погледнеш сериалите, които ти препоръчваме да изгледаш още веднъж, защото сме сигурни, че си ги гледал. Сега е моментът да си припомниш колко са велики и неповторими. Ако пък не си гледал някои от тях, ще съжаляваш цял живот, ако не го направиш ВЕ-ДНА-ГА!

„Секс до дупка“ / Californication

Як сериал, в който има много секс, смях и поучителни моменти, брато. Главните роли играят Дейвид Духовни и Наташа Макелоун. Сериалът разказва откъси от живота на известния от близкото минало писател Ханк Муди, който се опитва да преодолее творческата си и семейна криза. Прави го с пиячка и коври, естествено. Седем сезона, които никога няма да ни омръзнат.

„Изгубени“ / Lost

Шест сезона, които се гледат на един дъх, брато. Проследява живота на група хора, оцелели след самолетна катастрофа на загадъчен тропически остров, след като пътнически самолет се разбива някъде в Южния Пасифик. Всеки епизод типично представя основен сюжет, развиващ се на острова, както и второстепенен от друг момент от живота на някой от персонажите. Има мистерия, фентъзи и много обрати.

„Туин Пийкс“ / Twin Peaks

Ако ти кажем, че това е един от нашите любими сериали, сигурно ще те изненадаме. Причината – първият психологически трилър, излъчен в България. Случва се през 90-те, когато хората са свикнали само с родното кино. Свръхестествения криминален сериал на Дейвид Линч е оставил трайна следа в нашето съзнание, а и на хората, които са го гледали.

В първия епизод полицията в Туин Пийкс, среден по големина град в далечния северозапад на Съединените щати, е повикана на местопрестъпление. На брега на езеро е открит труп, завит в найлонов чувал. Никой не подозира, че случилото се ще разтърси целия град, в който всички жители се страхуват от човек, който никога не са виждали…

Сезоните са три, като първите два са снимани през 90-те, а последният – преди три години. Последният е боза, но го изгледахме, защото сме му фенове. Първите два обаче са топ. Ако го гледаш си представи реакцията на хората по онова време у нас, които НИКОГА не са гледали подобна криминална психарщина. Ако си фен на първия сезон на “Истински детективи”, това е по-добро! Боб, приятелю, винаги ще ни плашиш!

„Досиетата Х“ / The X-Files

За нас винаги истината ще бъде някъде там, брато. Агентите на ФБР Мълдър и Скъли, които са изиграни от Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън, се сблъскват с паранормални явления. Мистерия, фантастика и много конспиративни теории за необяснимите неща в човечеството, които може би съществуват и може би никога няма да разберем как и защо. Поредният култов сериал от 90-те, който се събра за ново продължение преди две години. 11 сезона, нито една слаба серия.

„Приятели“ / Friends

Съвсем нормално да завършим със Сериала на сериалите, брато. Ние с Цецка си го гледаме веднъж годишно и никога няма да ни омръзне. Велики моменти с неповторимите Рейчъл, Фиби, Моника, Рос, Джоуи и Чандлър. Фенове сме на последния и на щръкналите зърна на Дженифър Анистън (Рейчъл), които често се виждат в сериите. Ако се чудиш дали имаме любим момент? Разбира се! Лондон, бейби! Както и разбулването около тайната връзка между Моника и Чандлър. Краят на сериала също е много силен…

Кефи ли те?

Кал, сняг и буксуване: Трейлърът на SnowRunner (ВИДЕО)

Not Safe For Work
Click to view this post

ВИДЕО: Мацка със супер дълъг език прави възел… само с език