in

Как да оцелееш психически без работа

На всеки му се е случвало да остане без работа. Винаги има нужда от почивка, но след третия ден у дома започва да не те свърта на едно място. А какво да кажем сега, когато всеки ден сме вкъщи, а ако все още не си останал без работодател, то не е сигурно дали това няма да се промени скоро време. Не го пожелаваме на никого, защото колкото и да псуваш понеделниците по-лошият вариант е да бездействаш, а с това и да затапяваш. Ставаш шампион на сейфа ти на ФИФА-та с отбор от Лига 2 на Висшата лига, а малкият ти приятел е протрит от месец. Подредил си килера, дори си се чул с един-два съученика от детството, които иначе ги наричаше зубъри и им биеше чембери. Чудиш се как да оцелееш психически без работа? Ние винаги имаме решение.

Стани домоуправител

Всеки блок или кооперация има нужда от такъв. Пенсионерите са толкова амортизирани, че ги мързи да мислят, а ти си още млад и ти сече пипето. Събирай пари за щяло и нещяло, с което уж ще освежиш сградата. 2/3 от сумата прибирай за теб, с останалата направи това, което си обещал. Ако нещо се прецака, обивини калпавите материали и продавача в железарията, който на всичкото отгоре ти ги е продал и на завишени цени. После събери пак пари за да управиш поразиите. Пак прибираш, но този път направи така, че всички да са доволни. И хоп, напред си с една заплатка. Да не забравяме, че ще знаеш всички клюки във вашия вход, което означава, че ще знаеш кой от какво е болен и дали изживява последните си дни. Ако няма други роднини, можеш да си препишеш и неговото имущество. Гадно е, но пък си без работа…

Инвестирай

В профил от най-зарибяващите игри, които тумбаците играят. Време имаме предвид да инвестираш, за друго си скъсан. Направи някакъв як профил с много атрибути и после го продай на бутагашко синче. Не е истина колко пари можеш да направиш, заклеваме се в EA Sports!

Фрийрол

Ако обичаш картите, научи се на Тексас Холдем Покер. След това сваляш програма за онлайн игри и цъкаш само по фрийроли, които не ти взимат такси за вход, но спечелилите взимат пари. Вярно, по 2-3 до 5-10 долара, но вземеш ли тях ти се отваря възможност за големите печалби, за които е нужно да учавстваш в турнири с по долар вход. Не питай от къде знаем, един авер така се издържа от години.

Стани жиголо

Винаги си бил на мнение, че си най-големия полов атлет на твоето съвремие. Време е да започнеш да изкарваш пари от това. Влез в най-долнопробните сайтове за запознанства, направи си профил и атакувай смело – от загорели баби реститутки до развратни меки китки. Още след първия месец ще започнеш да качваш снимки във Фейсбук и Инстаграм от атрактивни дестинации, където красиви мулатки ще ти правят вятър с палмови листа. Стана ти, нали?

Инфлуенър или хоби

Изглежда лесно, но не е. Най-важното е да си изтрещял, различен, но и да говориш за теми, които са актуални. Виж коя е думата на деня и я сложи в заглавие. Много скоро ще ти пращат продукти, които в реалния живот си псувал, но сега ще обясняваш колко са яки. Ако имаш жива роднина над 70-те, задължително я вкарай в някой от влоговете ти, това гледаме, че се котира добре. Насочи се едновременно към Instagram и YouTube, а не се хвърляй да правиш страница във Facebook. Разбира се, винаги може да ни пишеш за съвет, за да ти кажем как не се прави, в това сме адски добри.

Може би за това начинание се изисква твърде много време, затова ако си решил да правиш нещо онлайн, по-добре виж дали имаш яко хоби, което можеш да превърнеш в професия. Сега хората се кефят на различното, ако не си забелязал, виж какви заведения се отварят сега и какви тениски вървят онлайн.

Намери работа във вестник

Намери някой от онези вестници, в които е пълно с обяви, брато. Там винаги са изтрещели. Ще намериш нещо, с което да си докараш доходи, но и ценен опит. После ще впечатлиш следващия си работодател, като обясниш, че си шил гоблени, или си стригал овце. Това показва, че си решителен и готов за нови предизвикателства, а освен това CV-то ти ще бъде различно от това на останалите кандидати. Внимавай само да не попаднеш на обявата на някой сериен…хайде няма да продължаваме мисълта.

Кефи ли те?

Отложиха премиерата на новия “Батман”

Not Safe For Work
Click to view this post

Искаме да посетим Лондон (СНИМКИ)