in ,

Три неща, които да направиш с 5 бона, вместо да ги даваш за разходка в парка

Генералът каза да не излизаме, брато. Ако все пак го сторим и отидем в парка, това ще ни струва една селска къща в Северозапада. Глобата е 5 бона, а това са пари, които ние не сме сигурни, че ще видим под формата на заплати до края на годината.

Ако теб те сърбят ръцете да направиш някоя пакост и да видиш дали ще те хванат, по-добре виж нашите 3 предложения. Това са вариантите, при които въпросната сума 5000 лева ще вложиш в нещо по-добро от това да видиш няколко дръвчета на едно място.

Самоизолирай се

Вземи пример от тайландския крал Маха Ваджиралонгкорн. Той е наел всяка една стая в хотел в Германия, за да може да се самоизолира с харема си от 20 жени и слугите си. Ти си сиромах, но ако имаш излишни 5 бона, ще ти кажем какво да направиш с тях. Купи си каравана (б.а. – тази на снимката струва 3000 лева), напълни колата догоре и ще имаш пари за две коври, които да наемеш за 14 дни. Вярно, няма да са кой знае какви мацуранки, но поне думата “не” ще им е непонятна. В тези времена на криза коя ли няма да се навие да изкара едни 700-800 лева за две седмици…

Избягай, мама им де*ба

Първо намираш возило. Треа да е тарикатско, ето тва например. Да изглеждаш лош, ма и да не е скъпо. Нежният му вишнев цвят подсказва, че си любител на чашката и не ти пука дали ше се изложиш публично. БМВ-то е в движение, има винетка, демек ше можеш да минеш от Видин у Сърбия. Обслужено е преди 500 км, така че поне 150 проблем не би излезнал. Както и да е, важното е да заредиш догоре и да тръгнеш в неизвестна посока. Бягай, брато. Бягай от този фалшив и болен свят. Натисни педалчето до ламаринка и си усили радио “Веселина” на вефчето. Хартиените колонки ще се пръснат от кеф.
С тия 5000 лева, дето искат да ти ги вземат, ше имаш тва беемвенце и джобни да стигнеш до некой град в Европа. Иди там, намери си грозна жена, ама здрава, и я забремени възможно най-бързо. Ще се возите във вишневата кола и ще живеете щастливи. Ние бихме отишли в Естония. Там не сме чули за коронавирус, а и е студено, така че сексът и пиенето ще са на почит.

Купи си нов хладилник

Всичко най-интересно през последните няколко седмици се случва пред хладилника, брато. Ядем като разпрани, сякаш е Коледа. Първо тъпчем шкафове и фризера, после същите продукти ги налапваме до насита, че и до наси… айде няма да изпростяваме излишно. Един нов хладилник ще освежи апартемата ти. Сега продават такива в небесносиньо и червено в ретро вариант. Елегентно е. Ще имаш Porshe-то на хладилниците. Най-якото е, че когато ти го доставят пред вас, всички комшии ще го видят и ще те сметнат за баровец, защото във времена на криза, ти си купуваш техника. Върху него ще наредиш всички магнити от света и у нас, за да си спомняш за времената, в които светът беше малко по-подвижен. Така хем ще ядеш, хем ще ревеш. Дотук обаче си похарчил не повече от 1000 лева. Можеш към хладилника да добавиш и хладилна чанта, за да пиеш в топлите пролетни дни биричка на терасата. С останалите пари купи от всичко по много, за да ти тръгне по този начин новата вещ. Единият рафт от него препоръчваме да е с хубава бира. Останалото каквото ти душа иска.

[poll id=”80″]

Кефи ли те?

Мъж избяга от карантината и го изяде крокодил

Кръстиха новородени близнаци Корона и Ковид