in

Нова видео игра ти дава възможност да караш камиони с мисии в Русия и САЩ (ВИДЕО)

В дни, в които сме затворени у дома, брато, и се чудим какви да ги свършим, все повече заглеждаме маркета с видео игри. Следим и различни сайтове, а от PCgamer.com научихме, че излиза нещо ново. Snowrunner е продължение на Mudrunner – симулатор за шофиране в супер тежки офроуд среди в САЩ и Русия, с превозни средства, вариращи от класически пикапи и 4x4s до масивни търговски и промишлени камиони и дори военни машини. Новият трейлър показва редица от тях в действие.

Snowrunner разполага с множество карти, обхващащи три различни региона. Всяка карта има различни договори и дейности, които трябва да изпълниш без контролни точки и предварително зададени маршрути. Какво и как го правиш, зависи изцяло от теб.

С напредването на играта ще отключваш нови региони и забележителности, някои от които ще имат пряко влияние върху света на игрите. Най-якото е, че ще можеш да караш тежкотоварните превозни средства с бира в ръка и това няма да е нарушаване на правилника. Все пак говорим за вирнтуални преживявания, но бирата си е истинска.

Кефи ли те?

Луд фен на Football Manager запали димка у дома, след като направи тима си шампион

Германски отбори стартираха турнир на FIFA20