in ,

Президент, учител, треньор по футбол и още какво може да стане ген.-майор Мутафчийски

Генерал-майор Венцислав Мутафчийски ни е новият идол, брато. Следим му изявите кат такоа. Толкова мачове не сме гледали и на любимия отбор, честно!

Човекът е пич с много тежко си-ви. Затва искаме да го виждаме и след коронавирус историята. Имаме няколко предложения какъв може да стане, след като закрият кризисния му щаб.

Президент

Носят се вече слухове, че ген.-майор Мутафчийски ще е новият президент, но май за момента не е ясна партията, която ще избере. Бойко е леко притеснен, има кръвно, захарта бие в горните граници, тежко е, по-леко нема да става. Доста ще му отива на Мутафчийски президентският пост. Костюмчета, ризки, прически. Добре, може би без последното на тоя етап. Все пак е пич. Говори спокойно, нормално, показва зъби, когато трябва. Виждал е две и двеста и знае кво е държавност, щото е военен. Мирно, равнис!

Четохме му и сивито – знае езици, пътувал е, бил е в кризисни ситуации, а и с тия колажи явно държи на майтап. Такива хора ни трябват, брато. Дано само не сгреши с партията. Ние ще гласуваме за него най-вече, ако е независим, но независими в тая държава нема. Ние сме зависими от бирата и секса, така че и ние не ставаме. Заеби.

Учител

Как и защо? Той е единственият човек в България, който не се поддава на стрес и напрежение. Освен това всички го слушат, а тези неща правят перфектния учител. Не цепи басма на никого, не обича празните приказки и всеки насреща е готов да направи всичко, което той каже. Направо си е роден за учител! Така ще строява глезените и глезлите, че няма как да не ни се подобри образованието. Спретнат, стегнат, сериозен! Представяме си какво ще се случи с момче, което влиза в негов час със скъсани дънки, дъвчещ дъвка и с немити ръце. Аууууу… Аааааауууууу… Мътна и кървава!

Акьор в бг сериал

Помниш ли “Спешно отделение”, брато? А Доктор Куин и Доктор Хаус? Все успешни продукции, радващи се на сериозен интерес у нас. Е, време е и ние да дадем нещо на света. Предлагаме български лекарски сериал, в който главно действащо лице да бъде проф. Мутафчийски. Този човек има аура, чар и изобщо всичко необходимо, за да постигне успех пред камера. Всява увереност, каквато е необходима за един всеки един лекар. Въпросният сериал ще бъде продуциран от Иван и Андрей, разбира се, а в него ще има продуктово позициониране на всички онези лекарства за запек и киселини, които ние гледаме по време на всяка вечеря. И на тоалетна хартия, няма как…

Физкултурник

Г-н Мутафчийски се грижи за здравето на българите вече повече от 21 дни. Този период е доказан, че е достатъчен за изграждане на навици. Вярваме, че един ден, когато всичко отмине. професорът може да продължи да се грижи за цялостното състояние на българския народ. Всяка сутрин, точно в 8 часа, както бе досега, той ще показа упражнения за сутрешна физзарядка, която всички ние ще правим вкупом пред телевизора. Стига с този мързел. Ще се измисли някакво предаване, което ще се излъчва по БНТ, за да може да й вдигнем малко рейтнинга на националната телевизия. Освен това на тази държава й липсва физкултурник от известно време насам…

Футболен треньор

Такива хора требват в спорта. Ще ги разплаква тия разглезени футболистчета. Ще са перфектни физически, нема да има болни, нема да има недоволни. Никой нищо нема да може да му каже. Даже бихме се радвали, ако ги накара да се подстрижат и да липсват модерните им прически с черта. Тамън един разход ще им отпадне, а то си требва да отпадне, щото първенствата са спрени и парите са по-малко. Сигурни сме, че в защитен план отборът му ще е много добър, защото никой НЯМА ДА ИЗЛИЗА напред. Това е важно, има много вързани мачове.

И така, брато, тва е виждането ни за новия герой на деня. Ако ти имаш друго, сподели ни го.

Кефи ли те?

Крадци задигнаха картина на Ван Гог от неработещ музей

Кралят на Тайланд се самоизолира с 20 жени в Алпите