in ,

Доказателствата, че ние българите не трябва да се плашим от коронавируса

Българите не трябва да се плашим от коронавируса, а той трябва да се страхува от нас, брато. От нашия народ се стряскат бежанци, които бягат от бомби, гранати и противотанкови мини. Само преди седмица сирийци, намиращи се на границата между Гърция и Турция, казаха, че в България няма да стъпят, защото много бием. Е, един вирус ли ще ни бутне?

Даваме ти основните причини, заради които COVID-19 изобщо не трябва да ни претеснява…

Закичваме се за здраве с мартеници от Китай

А именно от там тръгна вирусът, брато. Това обаче не може да ни бутне. Дори на пазара имаше мартеници “Коронавирус”, а от кючека, посветен на COVID-19, изобщо не сме и изненадани. А, да – Гошо от Почивка също възпя пандемията в типичен за него стил.

Една мокра кърпичка ни стига

За много неща, брато! С една мокра кърпичка си бършем ръцете, таблото на колата и маратонките. А в една група на майки във Фейсбук дори разбрахме как да си направим дезинфектант, в който после се потапят мокри кърпички и след това се връщат в опаковката им. После ги ползваме пак. Не се шегуваме, брато! Майките дори готвят спагети с дезинфектант, защото били италиански. Е, този вирус ли ще ни плаши?

Плевен д-ге

Коронавирусът в България бе открит първо в Габрово и Плевен. Само да кажем, че COVID-19 е най-безопасното нещо, което можеш да лепнеш в Плевен. Градът е хубав и с много красиви Цецки, които могат да ти нанесат трайни щети по мъжкото достойнство. Заклеваме се, че има и прекрасни изключения!

Цигарите

Народ, който си оставя цигарата на стъпалото пред магазина, а на излизане я взима и продължава да я пуши – не може да бъде унищожен, брато. Да не говорим, че само ние можем да пушим, докато ни вали пороен дъжд и цигарата да не огасне.

Първо ги миришем

И още нещо велико, брато! Народ, който си помирисва чорапите и гащите преди да ги хвърли за пране, не може някакъв вирус да го уплаши! По-скоро той трябва да се плаши от нас.

5-те секунди

Какъв вирус ще ни притеснява, когато броим 5 секунди, след като изпуснем храна на земята, а след това я вдигаме и я изяждаме? Взимаме си пържолата, духваме  да падне каквото е полепнало и продължаваме да си я гризем, нали?

Кефи ли те?

Италианци пеят заедно по балконите, за да повдигнат духа си

Три филма, които да гледаш, докато си вкъщи