in

Какво да й подариш за Свети Валентин

Балони, цветя, панделки, чисти чорапи – много скоро е Свети Валентин, брато. В Деня на влюбените всичко е така различно и цветно. Хората се преоткриват за 24 часа, обясняват публично колко се обичат, въпреки че иначе не могат да се гледат и постоянно си слагат рога. 14 февруари изважда от нас най-нежната ни същност, е дори сме готови да платим 70 лева за две пържоли с гъбен сос, украсени със сърца от червена чужка. Лов ис ин ди еър. Музиката е от най-баналната за този повод, но пък бельото на Цецките е дантелено и оскъдно. Ако подаръкът си заслужава, де. Именно това е тънкият момент. Може да си купил огромен букет, да си направил резервация, да си сложил газ за 15 лева, защото тя живее на другия край на града, но в крайна сметка традицията повелява да си се бръкнал и за подарък. Тук се намесваме ние в опит да спасим положението. Знаеч, че моментът е деликатен.

Билет за Левски – ЦСКА

Ден след 14 февруари е… 15 февруари, брато. Това изречение не го е писал Божинката, но феновете на “сини” и “червени” знаят какво имаме предвид. След Деня на влюбените е дербито на България. Ако твоята е фен на “Левски”, то най-добрият подарък в тези трудни за клуба времена, е билет. С него ще подпомогнеш финансово отбора, а освен това ще бъдеш на трибуните, за да им удариш едно рамо в първия официален мач за 2020 година. Допускаме, че твоята Цецка няма да е особено впечатлена, но ако й поднесеш всичко това с романтична история за любимия вековен тим, който сега има нужда точно от теб, може и да се трогне и да пусне сълза. Действай смело, брато! С Левски до края…

Торбичка Билла

Като всеки кифльок, който държи да бъде модерен, особено в социалните мрежи, купи й нова, лъскава торбичка на Билла. Нека се снима с нея и ще събере поне сто лайка във фейсчИтУ. Все пак това й е най важно, а пък на теб ще ти излезе евтино. Ако пък се навие, може и в секса да включите плика. Само не забравяй да й оставиш място, където да влиза въздух, иначе ще белне очите.

Вибратор

Никога не е изтъркано, щото ако не й хареса подаръкът, може просто да се *бе в г*за. Намери обаче некъв модерен – да приказва, да вика само “Да, мило”, да е нежен, да готви, да е приятел, да е любовник, да бъде с нея в добро и в лошо, да търпи майка й, да й прави масаж след работа, да й прави педикюр, да гледа с нея турски сериали и куп други неща, които ако ти правиш, просто удари Х на тая публикация и сам си направи същия подарък.

Кефи ли те?

Памела Андерсън се раздели с мъжа си след 12-дневен брак

Not Safe For Work
Click to view this post

Новото гадже на Рияд Марез (СНИМКИ)