in ,

Брато.бг с предложение към Бойко Борисов в кои бизнеси още да се намеси държавата

Напоследък в публичното пространство се завъртя един мерак – да се национализират частните лотарии. Стане ли въпрос за много пари, държавата се появява, за да ги премести я при един, я при друг. Не ни разбирай погрешно, брато. Ние също като феновете на Левски не защитаваме чужди икономически интереси, просто размишляваме на глас.

Отправяме официално предложение към премиера Бойко Борисов държавата да се намеси още в…

Хонорарите на чалга певиците

Бяха силни години в чалгата, сега не е така. Точно като в Левски, но това е друга тема. И все пак някои звезди на Пайнер още взимат голямата пара за час-два щракане с пръсти в кръчми и дискотеки. Докато пишем това в главата изниква “Тате, тате, татеееее”, изпяно от малкия син на Тони Стораро. Категорично смятаме чалга звездите да се назначат на заплата към държавата, и без това всичко у нас е една тъпа чалга песен, от която ни се повръща. Редно е хонорарите на Бат Милко, Мария и Преслава да се пренасочват към държавата. Иначе ги дават за носове и мазила за мустаци.

Бизнесите на Пеевски

Тука работата става много дебела. Към 180 кила след вечеря. Ама как да му обясниш, бе – като яде много сол и пие много вода, естествено, че ще е така. Да спре газираното, сладкото, да намали месото и да не яде след 19:00 ч. Малко се отклонихме, брато, но искаме да си кажем.

Предлагаме на нашата държава да остави пликовете на Била и да се намеси в бизнесите на Пеевски. Там пари има яко. Там пари ще има винаги. Ако й стиска, да налази този успял млад мъж със силна майка и още по-силни бизнес партньори. Или пък отдавна някои държавни мъже са комбина с пича? Знае ли човек…

Парите на Кобрата и Гришо

И по-точно тези, които печелят от наградните фондове. Не може просто така да взимат по няколко стотици хиляди. Играта е за феновете, парите – за депутатите и държавата. В парламента ще приемат нов закон, пак по предложение на Валери Симеонов, с който да взимат поне 50% от парите, които Кобрата и Гришо печелят по състезания. “Така ще има повече пари за спорт”, ще се обоснове най-пълният спортен министър. Ми да! В тази държава все пак трябва да се мисли и за спорт. Ако нямаше държава, Кобрата и Гришо щяха да са прякори на квартални пияници. Благодарение на държавата обаче, те печелят торби с пари, а трябва да има възвръщаемост, нови коли за депутатите и 13-та заплата, много ясно. Държавата ли е по-важна или Кобрата и Гришо?!

На битака

Който не е бил в Орландовци, не е живел. На битака имаме предвид, за другото е раничко. Циганите въртят страшни сделки там, парите не просто капят, а текат. Сметаме, че има нужда държавата да си намери собствени цигани, не, че тия са отгледани от друг, и да ги пусне там. Да се отчита процент за политиците. Гладни са, жадни са, треа се оправят нещата. Направо да вдигат ДДС-то за продажба на стоки, намерени в кофите за боклук. Или за крадени стоки – така ще се узакони нещо, което отдавна не може да се разкрие. На тоя битак има толкова много “неизвестни извършители”, че свят ни се вие.

Бизнесите на Домусчиеви

Двамата братя от Разград държат активи за много повече от 500 лева. Като е тръгнало на национализации, държавата да влиза в Лудогорец, бизнеса с лекарства и в още няколко направления, в които да удари с ръка и да каже: “МОЕ”. Аре, ве, нали сте силни! А ние бизнес нема да правим, поне не в тоя живот. Щото немаме в рода комунисти, щото нема кой да ни даде начален стар, да подскаже, да даде акъл или поне некое друго милионче, за да почнем. Наздраве по тоя повод и си носи новите дрехи, брато, понеже не се знае кога ще дойдат.

Кефи ли те?

Брутална колекция стари автомобили, които искаме да караме по АМ “Хемус” (СНИМКИ)

Футболът по телевизията в неделя, има екзотика