in ,

Ал Пачино за първата си номинация за „Оскар“ от 27 години насам: Чувствам се добре

Той е Майкъл Корлеоне в „Кръстникът“, Тони Монтана в „Белязания“ и може да се похвали с още десетки запомнящи се роли, затова сигурно е изненадващо, че има една единствена награда „Оскар“ и не е получавал друга номинация, откакто взе статуетката за ролята си в „Усещане за жена“ през 1993 г. Да, говорим за Ал Пачино, брато. Сега, 27 години по-късно, актьорът отново има шанс да грабне наградата, този път за ролята си в „Ирландецът“ на Мартин Скорсезе, в който играе Джими Хофа.

Тази седмица той сподели, че се чувства добре след като официално получи номинация за „Оскар“ след толкова много време.

„Идеята, че това е първата ми номинация след толкова много време е вълнуваща. Но също така самата номинация ме прави много щастлив, наистина. Преживях цялото нещо. Първо се говореше, че може да получа номинация, но не бях сигурен. И когато научих новината, това ми даде тласък, почувствах се добре.“

Филмът на Скорсезе е една от най-забележителните ленти от 2019 година. В него участват редица големи актьори, сред които Ал Пачино, Робърт де Ниро, Джо Пеши и Харви Кайтел. Макар да е направен за разпространение чрез стрийминг платформата “Нетфликс”, филмът има бюджет на холивудски блокбъстър – 159 милиона долара. “Ирландецът” обаче се сблъска и с доста критики заради времетраенето си (три часа и половина) и заради липсата на женски персонажи.

Това е деветата номинация за „Оскар“ на Ал Пачино, който преди са грабне наградата за „Усещане за жена“ беше номиниран още за филмите „Кръстникът“, „Серпико“, „Кръстникът 2“, „Кучешки следобед“, „И справедливост за всички“, „Дик Трейси“ и „Гленгъри Глен Рос“.

А нас можеш да подкрепиш като поръчаш най-забавната книга, превърнала се в мъжка библия

Кефи ли те?

Най-неудобната възглавница на света (ВИДЕО)

Not Safe For Work
Click to view this post

Евгения преби всички с горещо видео