in ,

На стадиона в Криводол, на плажа у Видин и още места, където да се бият Кобрата и Джошуа

Голема драма има къде ше се бият Кобрата, наш Пулев, и Джошуа, техен Тонката. Упорито се говори за мач между двамата боксьори, то щеше да има, ама нали предния път нашио се беше контузил нещо…

Сега пак българинът, който може да бие цел Студентски град и поне половината Люлин, ще има мач за титлата в тежка категория, освен ако Антъни не се изплаши. Първоначално излезе информация, че срещата ще е в Истанбул на стадиона на “Бешикташ”, което бая ни зарадва и почнахме да кроим планове за пътешествие, пилаф и фелафели до пръскане на дебелото черво. Само че в последния момент излезе новината, че битката ще е на новия стадион на Тотнъм. Демек ше ни е по-скъпо и нема да ходим никъде.

Ние все пак излизаме с няколко интересни предложения къде да е боксовата срещу между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, за да нема колебания. Знаеш, че сме по идеите, затва отваряй сайта по-често.

На стадиона в Криводол

Едно прекрасно спортно съоръжение със седящи места, връх на архитектурната мисъл на Северозапада. Има седящи места, има и май работещо табло за рундовете, има и трева, ако са метали смеска. На центъра, вечно неначертан, даже и да има мачове, ще се издигне голема сцена, по-голема от тая в Бела Слатина (пак не е далече), дето пя Таня Савич на панаира. Зрителете, както се казва по тоя край, ще имат възможността да се докоснат до легендарни имена в боксовия спорт, а ако общината не се е погрижила за охраната, можем да станем свидетели и на истински докосвания с избити зъби на двамата спортисти. Какъв бой мое те бият у Криводол, такъв бой не мое те бият никъде.

Пред Спешно отделение

В страницата ни във Фейсбук направихме запитване къде да се проведе срещата между Пулев и Джошуа, като бая народ предлага пред некое Спешно отделение. Добра идея е, потвърждаваме. Предния мач за титлата срещу Кличко доведе до тежък нокаут за Кобрата. Най-вероятно така ще стане и сега, но българите сме велик народ и ще продължаваме напред, колкото и да ни бият.

Друго интересно предложение е в хола на Пулев, за да си легне по-бързо. Пишат го нашите фенове, които са по-интелигентни от нас и винаги имат да споделят нещо любопитно.

На плажа у Видин

Поредното ни убийствено предложение за място на голямото събитие е плажната ивица във Видин. Там летоска има толкова много народ, че на пазара в Подуене даже завиждат. Представи си само – бой, бира, замразена цаца, а ти си на шезлонг на сгурията край изключително чистата река Дунав, в която на сомовете им растат не само мустаци, но и брада. Требва да се разнообразява в тоя живот, требва да има развитие, да се изненадваш. Местната кабелна Бдин Ком ще държи правата на срещата и ще снима поне с две камери. ДАЙ МУ, ИСКАМЕ КЕЧ!

Пред Била

Сега е модерно да носиш торбички от Била на международни срещи. Благодарим на министър Каракачанов, че ни представя достойно с тесни дрехи пред света. Изпитваме истински български чувства и искаме да му подарим карта за фитнес. Тва ше стане, когато заделим 50 лева излишни от заплата, дотогава ще го псуваме и него, и целото скапано правителство, но тва е друга тема.

Да се върнем на боксовата среща Пулев – Джошуа. Идеално е пред Билата. Паркингът е широк, торбичките ще са навсякъде. Има топла витрина, от която да си купиш ориз по китайски, направен от служител от Пазарджик, отседнал на квартира в Горубляне.

Ако и ти имаш интересни предложения, пиши тука:

ЦЪКАЙ СМЕЛО, ВИРУС НЕМА!

Кефи ли те?

Човешка урина най-често поврежда ескалаторите

Най-неудобната възглавница на света (ВИДЕО)