in

Каракачанов: Моля не ми правете монтажи с плик (МОНТАЖИ)

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов има специална мобла, брато. Снажният и всяващ увереност политик желае за в бъдеще да се спре с практиката да му правят “монтажи” с плик от пазар. Сигурни сме, че злосторниците ще си вземат бележка и ще се вслушат в думите му.

В крайна сметка този човек представлява България и някак не е редно да се подиграват така на негов гръб (не точно на тази част от тялото му). Човекът се опитва да заздрави отношенията на страната ни с редица страни, а в същото време социалните мрежи акцентират на съвсем различен елемент. Еми не е хубаво така!

„Аз много се радвам, че социалните мрежи много се вълнуват. Само ги моля да не правят монтажи. Защото бяха направили един монтаж при слизането ми във Вашингтон, че слизам с плик от една марка супермаркети… Това го възприемам като закачка“, обясни Каракачанов.

И все пак за тези, които са пропуснали темата, решихме, че е добре да демонстрираме за какво става дума, защото може да не са наясно. За съжаление от БИЛЛА не са ни платили, но ние се надяваме за в бъдеще да пропускаме опашките на касите им, защото там ни минаха най-хубавите години от живота.

Ранна чернобяла фотография на Каракачанов pic.twitter.com/v1q7awRHCK

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Искаме да правим педикюра на Аби!!! (СНИМКИ)

Тука нема да видиш нищо, освен бой в закусвалня (ВИДЕО)