in

Защо Тайсън Фюри мастурбира по 7 пъти преди мач?

Тайсън Фюри е велик боксьор, брато. Винаги е интересно около него. Бившият световен шампион обича да пие с феновете си, а също и да прави интересни изказвания. Едно от тях бе свързано с подготовката му за мачовете на ринга и най-вече за предстоящия реванш с Дионтей Уайлдър през февруари.

“Истината е, че правя много различни неща, които преди не правех – обясни краля на циганите  Ям 5-6 пъти на ден, като трябва да пия и 8 литра вода дневно. Нямам представа дали тези неща имат някакво значение във вечерта на двубоя. Преди нямаше никакво значение, но ако това ми помогне по някакъв начин да имам предимство в двубоя, ще го направя. Защо пък да не пробвам”, каза Фюри пред “Hoop Jab” и потвърди за интересното допълнение към подготовката му.

„Какви други неща правите, за да се подготвите за двубоя?“, попиша журналист, а Фюри отговори: „Мастурбирам по седем пъти на ден, за да поддържам високи нивата на тестостерон. Трябва да поддържам активност и тестостеронът да тече за битката. Не искам нивата да падат”.

Кефи ли те?

-1 Points
Upvote Downvote

Spotify предлага плейлист за самотни кучета

Not Safe For Work
Click to view this post

Искаме да правим педикюра на Аби!!! (СНИМКИ)