Ицо Хазарта фаворит за „Рапър на годината“, WOSH MC и Yoko ще са водещи на хип-хоп наградите

Ицо Хазарта фаворит за „Рапър на годината“, WOSH MC и Yoko ще са водещи на хип-хоп наградите

Ицо Хазарта е фаворит за „Рапър на годината“ на предстоящите осми годишни хип-хоп награди, брато. Церемонията ще се проведе на 6 февруари в зала EFE на хотел „Маринела“, а организатори отново са братоците от 359hiphop.com.

За „Най-добър рапър“ Хазарта ще спори с изпращащите силна година V:RGO, NDOE, Fyre и F.O. Защо е фаворит Хазарта? Защото ние така мислим. Хитът му „Браво“ изкърти, а „Браво господине“, което е част от припева, се превърна в народно нарицателно за издънил се тип.

Няма да се изненадаме ако Хазарта вземе статуетката и за „Най-добър албум“. За отличието се борят още „Орбита“ на Парапланер, „Звяра“ на Жлъч (б.а. – очаквахме много повече от Жлъчката), „Лед“ на ACBG и „Митеви“ на… Митеви.

Хазарта има и две номинации за „Песен на годината“ с „Браво“ и „Имам човек“. В тази категория са още песните „CASH“ на Графа и NDOE, „Спомен от рана“ на СкандаУ и „Шефе, шефе“ на Гери-Никол и БНР.

Ицо Хазарта има още номинации – две в категорията „Най-добър видеоклип (мейнстрийм)“. Там попадат песните му „Браво“ и „Гладен“. За статуетка ще се бори със 100 Кила – „El Traficante“, СканаУ – „Рамбо, както и Гери-Никол с БНР – „Шефе, шефе“.

Останалите номинации в различните категории може да видиш ТУК, брато.

Водещи на церемонията са Wosh MC и Yoko от The top stoppers, които ще забият на сцената на наградите. С ексклузивни изпълнения ще видим шест кратния носител на титлата „Рапър на годината“ 100 Kила, както и Ицо Хазарта, Homelesz, бат Венци и много други.

Чакаме те на Наградите, брато. Ако идваш, викни ни за по едно „Наздраве“!