in

Ицо Хазарта фаворит за “Рапър на годината”, WOSH MC и Yoko ще са водещи на хип-хоп наградите

Ицо Хазарта е фаворит за “Рапър на годината” на предстоящите осми годишни хип-хоп награди, брато. Церемонията ще се проведе на 6 февруари в зала EFE на хотел “Маринела”, а организатори отново са братоците от 359hiphop.com.

За “Най-добър рапър” Хазарта ще спори с изпращащите силна година V:RGO, NDOE, Fyre и F.O. Защо е фаворит Хазарта? Защото ние така мислим. Хитът му “Браво” изкърти, а “Браво господине”, което е част от припева, се превърна в народно нарицателно за издънил се тип.

Няма да се изненадаме ако Хазарта вземе статуетката и за “Най-добър албум”. За отличието се борят още “Орбита” на Парапланер, “Звяра” на Жлъч (б.а. – очаквахме много повече от Жлъчката), “Лед” на ACBG и “Митеви” на… Митеви.

Хазарта има и две номинации за “Песен на годината” с “Браво” и “Имам човек”. В тази категория са още песните “CASH” на Графа и NDOE, “Спомен от рана” на СкандаУ и “Шефе, шефе” на Гери-Никол и БНР.

Ицо Хазарта има още номинации – две в категорията “Най-добър видеоклип (мейнстрийм)”. Там попадат песните му “Браво” и “Гладен”. За статуетка ще се бори със 100 Кила – “El Traficante”, СканаУ – “Рамбо, както и Гери-Никол с БНР – “Шефе, шефе”.

Останалите номинации в различните категории може да видиш ТУК, брато.

Водещи на церемонията са Wosh MC и Yoko от The top stoppers, които ще забият на сцената на наградите. С ексклузивни изпълнения ще видим шест кратния носител на титлата „Рапър на годината“ 100 Kила, както и Ицо Хазарта, Homelesz, бат Венци и много други.

Чакаме те на Наградите, брато. Ако идваш, викни ни за по едно “Наздраве”!

Кефи ли те?

Сетиен: Вчера се разхождах сред кравите на село, днес съм начело на “Барса”

Какво става, когато караш 220 км на първа скорост (СНИМКИ)