in

Всеки трети у нас иска да си хване гадже през 2020 година

2020 година е време за любов, брато. Френска, истинска, мимолетна, каквато ти е на сърце. Това показва нашата първа анкета за новата година, в която читателите ни отговориха на въпроса “Какво искаш да ти се случи през 2020 година?”

Всеки трети участник се надява през следващите 12 месеца да си хване гадже. Изненадва ни, че това е и най-често избираният отговор и абсолютен лидер с 33%. Далеч назад остава всичко останало.

Второ място си поделят “да си купя нова кола” и “нова работа”. И докато работата в действителност може да е нова, то за возилото предполагаме, че ще е 20-годишно германско с превъртян километраж и “карано от италианка само през уикендите”.

13% велики процента пък искат да си къркат марков алкохол през 2020 година и по всичко изглежда, че им е през шишето за любов и работа.

Други 10% искат да четат нашата втора книга, ясно показвайки, че вече са се натъквали на “Наръчникът на едно брато” и даже са я оцветили цялата. Браво!

За финал и нещо тъжно – 2% от читателите на Brato.bg искат през 2020 година да направят най-голямата възможна грешка – да се върнат при бившата/бившия. Пускаме сълза!

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Мия Халифа бяга в Русия при Трета световна война

Тиранията на хумора