in

Продават BMW-то, в което убиха Тупак

BMW-то, в което бе застрелян Тупак Шакур през 1996 година се продава на търг за 1,75 милиона долара, брато. Организаторът на наддаването Celebrity Cars твърди в обявята си, че това е истинският автомобил, в който Тупак Шакур е застрелян, в момент, в който се подава през люка на колата, за да поздрави свои фенове на улицата. След гибелта на Тупак автомобилът първоначално е даден под наем на Death Row Records.

Колата е луксозната седма серия на марката от 1996 година и разполага с 5.4L 12-цилиндров бензинов двигател. Оборудвана е с 5-степенна автоматична трансмисия. Превозното средство е черно с интериор от черна кожа. Предлага се в състоянието, в което е и няма гаранция.

Това е първият път, когато този автомобил някога се показва и се продава.

Тупак е един от най-великите рапъри в историята на музикалния жанр. На 7 септември 1996 г. Шакур е бил застрелян четири пъти в заснемане при пресичането на „Фламинго Роуд“ и „Ковал Лейн“ в Лас Вегас, Невада. Той бил откаран в Университетския медицински център в Южна Невада, където починал от нараняванията си шест дни по-късно. Убиецът му бе разкрит 22 години след смъртта на рапъра – Орландо Андерсън, племенник на гангстера Кифи Ди. Самото покушение било извършено като акт на отмъщение, след спречкване между рапъра и Андерсън малко преди това.

А нас можеш да подкрепиш като поръчаш най-забавната книга, превърнала се в мъжка библия

Кефи ли те?

ВИДЕО: Щипка лудост от водолаза, който танцува с акула

Безплатен театър за всички, празнуващи на Ивановден