in ,

Новогодишното обръщение на Брато.бг към българската нация

Уважаеми братоци и Цецки,

Успяхме да изтрезнеем на втория ден от Новата година и веднага се залавяме да пишем нещо лично. Важно ни е, а и знаете, че най-много искаме да сте живи и здрави.

Изпратихме година, в която имаше от всичко – любов и нерви, здраве и мъка, изобилие и безпаричие. Колата се трошеше, после вървеше със 160 към морето. Сливиците ни боляха и имахме температура, после пък пиехме бира на плажа и от гордост махахме главите на пържената цаца, щото обичаме само месо.

Кво още? Има и още, много ясно! Веднъж не ни се пиеше, след това не ни хващаше. С Цецка се карахме, после се сдобрявахме на ароматни свещи и музика, която те изпраща в друго измерение. Изпитвахме затруднение със сметките, после идваха неочаквано едни пари…

Догодина ще е същото, брато, не се лъжи. Догодина пак ще е разнообразно, богато на емоции, колоритно, цветно и динамично. Ще има от всичко. Лесно ни е да ти пожелаем да си жив и здрав, ама много от нас няма да са. Лесно ни е да ти пожелаем да си щастлив, но много от нас ще бъдат нещастни. Любов да ти пожелаем – добре. Само че и тя е илюзия понякога. Там логика не търси. Един ден е така, друг ден – иначе. Но както и да е.

Искаме от теб едно нещо – живей достойно. Това е единственото смислено нещо, за което се сещаме точно сега. Живей достойно, живей простичко, живей и бъди просто нормален човек. Не е сложно, ние си го правим такова. Нека бъде простота. Не простотия, а простота. Да е лежерно, релаксирано, да е на моменти лесно и да стават нещата така, че да си викаш: “Бах мама му, Господ ме обича!”. Той те обича със сигурност, а ние те уважаваме, така че си пий пиенето, гледай си кефа и като правиш секс, прави го с душата, не с тялото.

Поздрави,

Екипът на Брато.бг

Кефи ли те?

ПИТАМЕ: Какво искаш да ти се случи през 2020 година?

Not Safe For Work
Click to view this post

Горещи Цецки, които издържат на студ (СНИМКИ)