in ,

Честита Коледа, брато!

Празници са, брато! Доброто настроение е задължително. В дни като тези е хубаво да си кажем някоя друга блага дума, да си пожелаем добро посрещане на Коледа, а и Нова година, както и да се видим трезви за последно през 2019 г. За последното е късно, знаеш ни, знаем се.

Пожелаваме ти да не чакаш края на годината, за да се чуеш и видиш с най-близките си приятели и роднини. Цял живот преследваме пари, повишение и лъскави покупки, но истината е, че не те ни правят истински щастливи. В крайна сметка не кинтите ти правят компания в бара след тежка раздяла, нито когато закъсаш с колата и трябва някой, който да бута тая барака и да подаде ток. Това са истинските моменти, които сближават. Не ти пожелаваме точно по този начин, но през годините са доказали силата си. Пожелаваме ти обаче да си заобиколен от истински приятели и самият ти да бъдеш такъв.

Пожелаваме ти също така в петък вечер да има с кого да си кажеш “наздраве”, кого да биеш на ФИФА и на коя мацка да пишеш кога ще се прибира, за да вземе още бира. Пожелаваме ти да ти остава повече лично време, да не се залежаваш от мързел и най-вече да бъдеш здрав, за да трупаш вересия в кръчмата.

Весела Коледа, братоци и Цецки! Намирайте повод всеки ден да се усмихвате широко.

Кефи ли те?

Днес е големият ден – ето къде ще дават “Сам вкъщи”

Дневникът на Дядо Коледа в България