in

Жена вдига сватба с… одеяло

Сключването на брак е сериозна стъпка, брато. Избраният партньор трябва да бъде надежден, да те задоволява с ласки и внимание, да те обича, но и, разбира се, да е машина в леглото. Една англичанка заяви, че е намерила именно това в… любимото си одеяло. Откакто британците ни обвиниха в расизъм се натъкваме на неща, които ни карат да мислим, че има и по-смущаващи неща за тях.

49-годишната Паскал Селик поиска помощ от сватбени парти центрове, за да организират най-важния ден в живота й. Той трябва да се състои през февруари 2020 година. Тя иска да се ожени за одеялото си, защото твърди, че връзката с него е най-силната, която някога е имала.

“Имам най-дългата, най-силната и най-надежда връзка с одеялото – казва влюбената Селик. – Много обичам одеялото си и искам да поканя хората да свидетестват за моя съюз с най-постоянния и удобен партньор в живота ми. На сватбата ще има музика, смях и забавление”.

Паскал ще бъде облечена в пеньоар, халат и чехли, но пази в тайна облеклото на бъдещия си съпруг. Сватбената церемония ще се състои на 10 февруари в Девън. Ресторантът е The Glorious Art House. Ще ходим ли, брато?

А нас можеш да подкрепиш като поръчаш най-забавната книга, превърнала се в мъжка библия

Кефи ли те?

“Лейвър и другите легенди” – нов откъс от биографията на Федерер

Наредиха баце Митко Бербатов в отбора на десетилетието на Юнайтед